AOC breidt zijn assortiment uit met draadloze headsets, mechanische toetsenborden, muizen en muismatten

Van het wereldwijde #1 gamingmonitormerk

| AOC | 5 min | 25 mei 2021 10:57
Afbeelding: De AOC 700-serie | Copyright: AOC
AOC, het internationaal toonaangevende merk voor gamingmonitoren, breidt zijn nieuwe productcategorie gamingaccessoires uit, die in maart voor het eerst werd gelanceerd met de twee headsets GH200 en GH300. Nu is de line-up verder geperfectioneerd met een nieuwe headset (GH401) en gaming-randapparatuur: muizen, echt mechanisch en mechanisch aanvoelende toetsenborden en muismatten. De nieuwe producten zijn onderverdeeld in drie segmenten om aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers te voldoen: de competitieve AGON 700-serie op esports-niveau, de 500-serie op middenniveau en de 200-serie op instapniveau. De nieuwe accessoires zijn een eerste stap in de uitbreiding van de categorie in de nabije toekomst.

Gamers weten dat om de overhand te krijgen op het competitieve slagveld niet alleen vaardigheden maar ook de juiste uitrusting cruciaal zijn voor succes. AOC-gamingmonitoren met hoge verversingsfrequenties en lage responstijden leveren snelle visuele feedback, zodat gamers snel kunnen reageren. Met de nieuwe toevoegingen aan het assortiment van AOC krijgen gamers een bijna compleet gaming-ecosysteem, waardoor hun input en acties ongehinderd zo nauwkeurig en zo snel mogelijk in de gamewereld kunnen worden vertaald.

“Sinds het moment dat AOC de wereld van gaming betrad, hebben we ernaar gestreefd de beste producten op de markt te maken. Als nummer 1 op het gebied van gamingmonitoren zijn we vastberaden om ons succesverhaal nog verder uit te breiden. We zijn dus verheugd om onze zeer aanpasbare en bekwame gamingaccessoires te introduceren, perfect afgestemd op de rest van de producten van AOC'', zegt Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management bij AOC International Europe.

Superieure gaming-toetsenborden

Het premium AGON-toetsenbord AGK700 met 115 programmeerbare toetsen is uitgerust met hoogwaardige Cherry MX Blue / Red-schakelaars voor een beter hoorbare en voelbare feedback, met n-key rollover (geen limiet op gelijktijdige toetsaanslagen) en 100% anti-ghosting voor een ononderbroken game-ervaring. De aluminium behuizing van de AGK700 is stevig voor dynamische wedstrijden.

Met speciale macrotoetsen kan het toetsenbord de spelmodi (RTS, FPS, Racing) en RGB-verlichting op bepaalde AGON-monitoren besturen, waardoor het hele AGON-ecosysteem samenkomt. Door de lichtsynchronisatie kan de hele set-up, van de monitor tot de muis, het toetsenbord en de muismat, tegelijk met kleur pulseren. De AGK700 wordt ook geleverd met een magnetische, afneembare polssteun met een leren afwerking voor een extra premium gevoel. De USB-pass-through-functie voegt een gemakkelijk toegankelijke USB-poort direct op het bureau toe voor het aansluiten van andere randapparatuur en apparaten.

De GK500 van middenniveau met 104 programmeerbare toetsen is uitgerust met Outemu Red / Blue mechanische schakelaars, n-key rollover en 100% anti-ghosting. De GK500 is ook compatibel met AOC's Light FX en kan worden gesynchroniseerd met de monitoren. Zowel de AGK700 als de GK500 worden geleverd met een extra set W-, A-, S-, D-sleutels en een gevlochten USB-kabel met een vergulde connector. Voor beide modellen kunnen toetsenbordprofielen worden opgeslagen in het ingebouwde geheugen met behulp van de G-Tools-software en later rechtstreeks op het toetsenbord worden gewijzigd zonder de software te gebruiken. De beschikbaarheid van de blauwe of rode schakelaarvarianten voor de mechanische toetsenborden GK500 en AGK700 kan per land verschillen.

image
Figuur 1: De AOC 500-serie

Het instapmodel gaming-toetsenbord GK200 is uitgerust met membraanschakelaars die een 'mechanisch toetsenbord'-gevoel geven. Het toetsenbord is morsbestendig, dus gamers hoeven zich geen zorgen te maken als ze per ongeluk hun favoriete drankje omstoten tijdens het gamen. De GK200 is ook uitgerust met regenbooglichteffecten voor extra flair. Voor meer comfort tijdens lange gamesessies wordt hij geleverd met een afneembare polssteun.

image
Figuur 2: De AOC 200-serie

Gaming-muizen met hoge precisie

De nieuwe reeks randapparatuur van AOC omvat ook gamingmuizen in drie varianten, allemaal uitgerust met hoogwaardige optische Pixart-sensoren. Alle drie de muizen ondersteunen een bemonsteringsfrequentie van 1000 Hz en een pollingsnelheid van 1ms. Zowel de AGM700 als de GM500 kunnen hun RGB-verlichting ook synchroniseren met de 500/700-serie toetsenborden en geselecteerde AGON-monitoren. Beide muizen worden geleverd met een gevlochten USB-kabel van 1,8m en een vergulde connector.

AOC's premium AGM700 is een rechtshandige muis met functies die meer maatwerk mogelijk maken. De Pixart 3389-sensor heeft een resolutie van 16.000 Real DPI, een trackingsnelheid van 400 inch/sec en een acceleratie van 50g om de snelle bewegingen van competitieve gamers te evenaren. Het gewicht van de muis kan worden afgesteld met vijf meegeleverde gewichten (5g per eenheid) om een ??optimale ergonomie te bereiken. Voor extra duurzaamheid zijn hoogwaardige Omron-schakelaars met een levensduur van 50 miljoen toetsaanslagen ingebouwd in de linker- en rechterknoppen.

De AOC GM500 is tweehandig (geschikt voor links- of rechtshandig gebruik) en beschikt over een Pixart 3325-sensor die een resolutie van 5000 Real DPI, een trackingsnelheid van 100 inch/sec en een versnelling van 20g ondersteunt om nauwkeurige en snelle bewegingen te kunnen volgen. De GM500 maakt ook gebruik van duurzame Omron-schakelaars. Alle acht knoppen van de GM500 zijn programmeerbaar dankzij de AOC G-Tools.

De AOC GM200 is een rechtshandige muis met zes knoppen en Pixart 3519-sensor (4200 echte DPI, 48 IPS en 10g). Voor meer precisie maakt de DPI-schakelknop een snelle omschakeling tussen 800-1600-2400-4200 DPI mogelijk.

Een sterke basis

De AMM700-muismat begeleidt de toetsenborden en muizen van de AGON-serie en rondt het hele pakket af. Het micro-gestructureerde stoffen oppervlak biedt gemakkelijke beweging. Daarnaast biedt het de gamingmuizen een nauwkeurig tracking-oppervlak om verder te bewegen, terwijl de antislip rubberen basis ervoor zorgt dat de muismat niet onbedoeld beweegt. De omliggende RGB-leds kunnen worden aangepast met 4 lichteffecten en kunnen worden gesynchroniseerd met de andere AOC-randapparatuur / monitor via de G-Tools-software.

Met de nieuwe AOC-gamingrandapparatuur perfectioneert AOC zijn gaming-ecosysteem, om completere en beter afgestemde game-instellingen te realiseren. De game-ervaring wordt zo naar een geheel nieuw niveau getild. Houd je ogen open voor nog meer spannende gamingproducten van AOC!

G-Tools

Voor het aanpassen van muis- en toetsenbordknoppen/toetsenbord, macro-opname en -beheer, aanpassing van RGB-effecten en synchronisatie van lichteffecten tussen apparaten, heeft AOC zijn eigen software ontwikkeld: G-Tools. Deze software komt beschikbaar voor de 500- en 700-serie. Ook ondersteunen bepaalde AGON-modellen deze software.

Alle AOC gaming-randapparatuur wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AOC
AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, welke de industrie regelmatig impulsen geeft met vernieuwende, creatieve en ongewone beeldschermen. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten met moderne technologieën voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC.
Meer over AOC
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.