Oracle ontsluit de kracht van op Arm gebaseerde processoren voor slechts één cent per core-uur

Breidt hiermee ecosysteem uit en versnelt app-ontwikkeling

| Oracle | 1 min | 26 mei 2021 10:00
Copyright: Oracle
  • De meest riante gratis tier binnen de industrie biedt developers vier Ampere A1-cores en 24 GB Always Free to build om op Arm gebaseerde apps te bouwen op Oracle Cloud Infrastructure
  • OCI Ampere A1-platform wordt ondersteund door open source-projecten die worden overgezet naar Arm voor optimale efficiëntie en prijs-prestatieverhouding
Om klanten en developers te laten profiteren van Arm®-technologie, biedt Oracle tools, oplossingen en ondersteuning om op Arm gebaseerde applicatie-development te stimuleren. Oracle heeft vandaag ook aangekondigd dat zijn eerste op Arm gebaseerde computeraanbod, OCI Ampere A1 Compute, beschikbaar is op Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Klanten kunnen vanaf nu cloud-native en algemene workloads uitvoeren op Arm-instances met aanzienlijke voordelen op het gebied van prijs-prestatieverhouding.

Oracle is de enige grote cloudprovider die Arm-rekeninstanties aanbiedt voor slechts één cent per core-uur, de laagste kosten per core in de branche, met flexibele VM-afmetingen van 1 tot 80 OCPU's en 1 tot 64 GB geheugen per core of als een bare-metal-service met 160 cores en 1TB geheugen. Klanten kunnen nu voor Arm geoptimaliseerde applicaties implementeren op containers, bare metal-servers en virtual machines in de publieke cloud van Oracle of Dedicated Region Cloud @ Customer.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Oracle
Oracle Corporation (NYSE: ORCL) is een Amerikaans multinationaal computertechnologiebedrijf met hoofdkantoor in Redwood Shores, Californië. Het bedrijf verkoopt databasesoftware en -technologie, cloud engineering-systemen en bedrijfssoftwareproducten.
Oracle en Java zijn geregistreerde merken van Oracle Corporation.
Meer over Oracle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.