Daniel de Groot aangesteld als CCO van True

Eindverantwoordelijk voor alle activiteiten rondom commercie, marketing en productontwikkeling

| True | 3 min | 26 mei 2021 10:14
Gewaardeerd
Afbeelding: Daniel de Groot, CCO bij True | Copyright: True
Daniel de Groot (29) is per 1 mei 2021 aangesteld als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van True, managed hostingprovider en onderdeel van Broad Horizon. Daniel is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten rondom commercie, marketing en productontwikkeling. In zijn nieuwe rol richt Daniel zich volledig op de ontwikkeling en verdere professionalisering van de organisatie, zoals continue productinnovatie, om de groeiambities te realiseren. Daniel neemt het stokje over van Olaf van Veen, die na vier jaar als commercieel directeur een stap terug doet, maar wel betrokken blijft bij de organisatie.

Daniel is zijn carrière begonnen als accountmanager bij TransIP, waar hij de salesafdeling heeft opgezet. Na twee jaar wilde hij zijn kennis uitbreiden en zijn vaardigheden verder ontwikkelen. Zo heeft hij op zijn eenentwintigste de stap gemaakt naar True en is niet meer weggegaan: “Mijn leeftijd verklapt dat ik nog aan het begin van mijn carrière sta. Ik ben enorm trots dat ik in acht jaar tijd bij True zoveel mooie stappen heb mogen maken. True biedt me iedere keer nieuwe kansen, die ik met beide handen aangrijp. Zo heb ik drie jaar geleden de kans gekregen om een team te starten om een nieuwe hostingpropositie te ontwikkelen rondom het gebruik van containers en Kubernetes. Ons specialisme op dit gebied wordt momenteel veel gevraagd vanuit de markt en staat centraal in onze groeiambities. In de acht jaar, waarvan de laatste drie jaar als Sales Manager, dat ik al onderdeel ben van True, heb ik de organisatie en onze klanten door en door leren kennen. Nu ik eindverantwoordelijk ben voor alle commerciële activiteiten, kan ik echt het verschil maken voor onze klanten. Dit doe ik door onze diensten aan te laten sluiten op de wensen van de klant en door klanten te inspireren om technologische innovaties te omarmen. Natuurlijk doe ik dat niet alleen, maar met een team van eenentwintig professionals die dagelijks keihard werken aan de ambities van True.”

True heeft als ambitie de beste hosting partner van Nederland te worden. Daniel vervolgt: “Om deze doelstelling te kunnen bereiken zijn we achter de schermen druk bezig met een transformatie waarbij we onze klanten nauw betrekken. Dit zorgt ervoor dat wij met True onze klanten nog beter kunnen ondersteunen met nieuwe hostingoplossingen. We focussen ons op de technologie van morgen en passen deze continu toe in de omgevingen van onze klanten. Geen enkele applicatie van onze klanten is hetzelfde en we leveren maatwerk om online succes te behalen voor onze klanten.”

Werner Dekkers, Operationeel Directeur bij True: “Ik ben zeer verheugd dat Daniel deze stap bij ons maakt. Met True willen we vooroplopen en hij weet met zijn ervaring als geen ander hoe we dit voor onze klanten kunnen bewerkstelligen. Hij is ambitieus en heeft een sterke visie op het creëren van customer value. Met zijn drive en enthousiasme hebben we de perfecte persoon aan het roer om onze ambities te verwezenlijken.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over True

True optimaliseert webomgevingen sinds 2000. True is onderdeel van Broad Horizon en is dé managed hosting- en kubernetes provider die digital minded organisaties laat accelereren op het gebied van performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. 
Meer over True

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.