Manhattan Associates onthult snelste en slimste oplossing voor het optimaliseren van multimodaal transport

Manhattan Active® Transportation Management maakt logistieke planning en uitvoering eenvoudiger en krachtiger

| Manhattan Associates | 3 min | 26 mei 2021 12:21
Copyright: Manhattan Associates
Manhattan Associates heeft tijdens de jaarlijkse (online) klantenconferentie Momentum Connect zijn nieuwe Manhattan Active® Transportation Management-oplossing gepresenteerd. Deze oplossing vereenvoudigt het optimaliseren van zelfs de meest complexe transportnetwerken aanzienlijk. De cloud-native oplossing is het eerste zelfconfigurerende en zelfafstemmende systeem en betekent een grote sprong voorwaarts in optimalisatiesnelheid, met tot wel 80 procent snellere lostijden.

Sneller en slimmer transport optimaliseren

"Door de enorme toename van volumes, kortere levertermijnen en wisselende capaciteit is de complexiteit van logistieke netwerken toegenomen. Verladers hebben tegenwoordig snellere, eenvoudigere en slimmere transportplanning en optimalisatiemogelijkheden nodig om bij te blijven," aldus Chris Cunnane, research director voor Supply Chain Management bij ARC Advisory Group. "De volgende generatie TMS-oplossingen zoals Manhattan Active Transportation Management is aanzienlijk sneller, maar maakt daarnaast het werk van de transportplanner eenvoudiger met zelfconfigurerende en zelfafstemmende intelligentie om elke keer weer voor de optimale planning te zorgen."

Manhattan Associates heeft zijn Transportation Management Solution volledig opnieuw ontworpen en opgebouwd om transportplanners een intuïtieve ervaring te bieden voor het visualiseren en optimaliseren van hun gehele netwerk. Deze krachtige nieuwe oplossing vereenvoudigt en lost transportuitdagingen aanzienlijk sneller op dan traditionele TMS-oplossingen.

"Manhattan Active Transportation Management is technologisch de meest geavanceerde transportplanning- en uitvoeringsoplossing in de industrie", zegt Gregg Lanyard, directeur Product Management van Manhattan. "Zijn krachtige optimalisatie-engine maakt transportplanning sneller, slimmer en eenvoudiger dan ooit, terwijl het gebruikers de gewenste controle en flexibiliteit biedt om operationeel succes te behalen."

Aan de basis van Manhattan Active Transportation Management (TM) staat een geheel nieuwe multimodale optimalisatiekern die gebruikmaakt van geavanceerde, in-memory computing. Deze optimalisatie-engine geeft bedrijven de verwerkingskracht die ze nodig hebben om snel grote hoeveelheden data te analyseren en te verwerken om zo het ideale logistieke plan te creëren.

Manhattan Active Transportation Management is niet alleen snel, maar ook intelligenter. De adaptieve optimalisatiemotor binnen Manhattan Active TM maakt gebruik van machine learning om honderden traditioneel handmatige parameters automatisch af te stemmen om optimale resultaten te produceren. Manhattan heeft ook de TMS-gebruikerservaring opnieuw ontworpen en vereenvoudigd. Manhattan Active TM biedt een intuïtieve interface met een adaptief ontwerp dat dezelfde ervaring biedt bij verschillende vormfactoren en apparaten.

Omdat Manhattan Active TM in de cloud is ontstaan en volledig uit microservices is opgebouwd, is het volledig schaalbaar en hoeft het nooit te worden geüpgraded. Het is de eerste SaaS TMS-oplossing voor ondernemingen die personalisatie-uitbreidingen ondersteunt zonder dat dit ooit gevolgen heeft voor toekomstige updates. Manhattan Active TM is onderdeel van Manhattan Active Supply Chain, één oplossing voor beheren van alle distributie-, arbeids-, automatiserings- en transportfuncties.

Geavanceerde connectiviteit is ingebouwd in Manhattan Active TM. Bedrijven als FourKites, Project44, Loadsmart en nog veel meer zijn al aangesloten en voorgeïntegreerd in de oplossing. De nieuwe Manhattan Active Arch maakt het eenvoudig om extra visibility providers, load boards of andere cloudgebaseerde diensten snel en makkelijk aan te sluiten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Manhattan Associates
Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen, zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.
Meer over Manhattan Associates
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.