Manhattan Associates kondigt doorbraak in supplychainexecutie aan

Eén applicatie voor het visualiseren, controleren en verbinden van de gehele supply chain

| Manhattan Associates | 2 min | 26 mei 2021 12:27
Copyright: Manhattan Associates
Manhattan Associates kondigt tijdens de jaarlijkse (online) klantenconferentie Momentum Connect een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van de supplychainefficiëntie- en optimalisatie aan. Met de introductie van Manhattan Active® Transportation Management als onderdeel van de Manhattan Active Supply Chain suite, brengt Manhattan Associates distributie, transport, arbeid en automatisering samen in één enkele cloud-native applicatie die op de Manhattan Active technologie is gebouwd.

De eisen die tegenwoordig aan supplychainorganisaties worden gesteld, overtreffen vaak de mogelijkheden van traditionele portfoliogebaseerde supplychainoplossingen. Deze oplossingen creëren vaak kunstmatige grenzen tussen distributie- en transportmogelijkheden en beperken productiviteit en aanpassingsvermogen. Manhattan Active Supply Chain neemt deze barrières weg door door het bekijken, plannen, optimaliseren en uitvoeren van activiteiten in één enkele app samen te voegen.

Manhattan Active Transportation Management is samengevoegd met Manhattan Active Warehouse Management om de planning en uitvoering van inkomende en uitgaande goederenstromen te optimaliseren. Deze gebundelde oplossing introduceert een ongekende mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen waarmee problemen kunnen worden opgelost die voorheen onoplosbaar waren.

“Echte integratie van supplychainsystemen werd altijd als een geweldige mogelijkheid gezien om efficiëntie, productiviteit en wendbaarheid aanzienlijk te verbeteren. Helaas hebben technologische beperkingen dit tot nu toe onmogelijk gemaakt”, stelt Steve Banker, vicepresident Supply Chain Management bij ARC Advisory Group. “De opkomst van microservicesoplossingen, zoals Manhattan Active Supply Chain, stelt organisaties in staat om een meer doorlopende en op samenwerkingsgerichte omgeving voor planning en uitvoering te ontwikkelen. Met als resultaat een meer wendbare en efficiënte supply chain.”

“Al jaren geven onze klanten aan dat zij graag af willen van het afzonderlijk managen van hun WMS en TMS en liever hun inkomende en uitgaande doorstroomprocessen als geheel beheren en optimaliseren. Legacy supplychainapplicaties maken het beheer van deze end-to-end processen vrijwel onmogelijk, omdat geïntegreerde applicaties van nature beperkt zijn in hun bereik en robuustheid. In plaats van applicaties te integreren, is Manhattan Active Supply Chain een holistische verzameling van microservices voor supplychainuitvoering, die Manhattan en onze klanten een uitgebreide set mogelijkheden biedt om end-to-end oplossingen samen te stellen. Doordat alle microservices versieloos zijn, profiteren onze klanten bovendien in de loop van de tijd van een groeiende lijst van uniforme use cases”, stelt Brian Kinsella, senior vice president Product Management bij Manhattan Associates.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Manhattan Associates
Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen, zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.
Meer over Manhattan Associates
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.