Logitech Combo Touch beschikbaar voor nieuwe iPad Pro 12,9-inch en iPad Pro 11-inch

Meest veelzijdige case met afneembaar toetsenbord en geïntegreerde trackpad voor volgende generatie iPad Pro's

| Logitech | 3 min | 26 mei 2021 12:33
Afbeelding: De Logitech Combo Touch | Copyright: Logitech
Vandaag kondigt Logitech aan dat Logitech Combo Touch nu verkrijgbaar is voor de nieuwe iPad Pro 11-inch (3e generatie) en voor de iPad Pro 12,9-inch (5e generatie). De Combo Touch is een ongelooflijk veelzijdige case met afneembaar toetsenbord en geïntegreerd trackpad waarmee je kunt typen, kijken, schetsen en lezen, terwijl de iPad toch veilig beschermd blijft. De Combo Touch is voorzien van het grootste trackpad, waarop je overal kunt klikken, voor een eersteklas, zeer responsieve en betrouwbare trackpad-ervaring. De trackpad wordt via de Smart Connector op de iPad aangesloten, zodat er geen aparte batterij, aan/uit-schakelaar of Bluetooth-koppeling nodig is.

"Vorig jaar introduceerden we een trackpad voor onze kenmerkende laptopachtige type-ervaring voor iPad, die verbeterde niveaus van controle en precisie biedt om naadloos te werken en creëren," aldus Michele Hermann, vice-president mobility bij Logitech. "We hebben deze ervaring nog beter gemaakt met Combo Touch door het grootste trackpad dat we ooit hebben gemaakt toe te voegen voor een toetsenbordcase waarmee gebruikers overal op het oppervlak kunnen klikken, wat meer ruimte biedt om te werken, en een dunnere case die er geweldig uitziet maar nog steeds beschermend is voor de nieuwe iPad Pro 12,9-inch (5e generatie) en iPad Pro 11-inch (3e generatie)."

Combo Touch ondersteunt vier gebruiksmodi: typen, bekijken, schetsen en lezen. De beschermende hoes is voorzien van een geïntegreerde kickstand waarmee de iPad in precies de juiste hoek kan worden gezet om over een bereik van 50 graden te kijken. Geniet van de volledige veelzijdigheid van de iPad zonder deze uit de beschermhoes te hoeven halen met het volledig afneembare toetsenbord. Je kunt deze eenvoudig losmaken om te lezen of te schetsen en het vervolgens weer vastmaken om e-mails te typen.

Het trackpad van de Combo Touch met een groter oppervlak biedt meer ruimte om je favoriete Multi-Touch-trackpadbewegingen in iPadOS uit te voeren, zoals slepen, scrollen, schakelen tussen apps en meer. Met deze bewegingen kun je snel en nauwkeurig cellen in spreadsheets markeren in Numbers, meerdere objecten verslepen in Keynote en tekst bewerken en kopiëren in Pages en Notes.

De Combo Touch, verkrijgbaar in Oxford Grey, is onze dunste toetsenbordcase met trackpad-ontwerp. Hij sluit naadloos aan bij de iPad qua design, en is ontworpen om de voorkant, achterkant en hoeken te beschermen tegen slijtage en krassen. De Combo Touch is ontworpen met een open zijde, zodat de Apple Pencil (2e generatie) magnetisch aan de iPad bevestigd blijft, zodat deze eenvoudig en continu gekoppeld, opgeladen en opgeborgen kan worden.

Dankzij de goed verdeelde toetsen met automatische achtergrondverlichting en een vertrouwde lay-out kun je comfortabel en efficiënt typen, met 16 instelbare helderheidsniveaus voor zichtbaarheid in elke omgeving, binnen of buiten, overdag of 's nachts. Een volledige rij iPadOS-sneltoetsen biedt met één tik toegang tot het beginscherm, waaronder de volume- en mediabediening, de helderheidsniveaus van de toetsen en nog veel meer.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech Combo Touch voor iPad Pro 11-inch (3e generatie) is nu verkrijgbaar voor €199,99 en de Logitech Combo Touch voor iPad Pro 12,9-inch (5e generatie) voor €229,99 op logitech.com en apple.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.