NetApp vernieuwt Unified Partner Program

Partners profiteren van veranderingen in markt door versnelde digitale transformatie

| NetApp | 2 min | 26 mei 2021 15:03
Copyright: NetApp
NetApp, wereldwijd softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement, komt met updates van zijn bekroonde Unified Partner Program voor boekjaar 2022 (FY’22). Hierdoor is het programma voor partners flexibeler, consistenter en eenvoudiger, zodat ze goed voorbereid zijn op de geplande transitie naar een nieuwe tieringstructuur volgend jaar. Het programma breidt het partnerecosysteem uit en biedt nieuwe financiële incentives en versnelde winstgevendheid. Daarnaast zijn er nieuwe oplossings- en Services Certified-specialisaties toegevoegd.

Hieronder de vernieuwingen van het NetApp Unified Partner Program voor FY’22. Ze zijn vanaf nu beschikbaar.
  • Uitbreiding partnerecosysteem – Het programma bevat nu gespecialiseerde partners die het NetApp-portfolio verkopen, gebruiken of erop van invloed zijn, wat de relevantie voor meer typen partners verhoogt.
  • Vereenvoudigde incentives – Incentives zijn in lijn gebracht met kerninitiatieven en focusgebieden, zoals klantacquisitie, FlexPod, gebruik, cloud en meer. Deze incentives, die in verband staat met nieuwe specialisaties, worden voorspelbaarder gedurende de saleslifecycle.
  • Nieuwe partnerawards – Individuele partners die hiervoor kiezen worden beloond voor activiteiten die deal closure vergroten als onderdeel van strategische programma’s, zoals het opzetten van meetings en het registreren van deals. Er zijn punten te verdienen voor merchandise of een prepaid creditcard.
  • Nieuwe oplossingsspecialisaties – Er zijn nieuwe oplossingsspecificaties beschikbaar voor Cloud Preferred, FlexPod, SAP, AI/ML, Data Protection, Data Security, Hosting Service Provider, Infrastructure en Spot by NetApp Preferred, wat een mogelijkheid is om de unieke vaardigheden en go-to-marketmodellen van partners te erkennen en belonen.
  • Nieuwe Services Certified-specialisaties – De transformatie van Services Certified-specialisaties omvat Integration Services Certified, Lifecycle Services Certified en NetApp Keystone Services Certified. Hierdoor is er afstemming met de klantbehoeften, waar dan ook in de hybrid-cloudlifecycle.
  • Partner Connect 2.0 – De NetApp-partnerlocator heeft een betere user experience om klanten te helpen de meest gespecialiseerde partners te vinden die bij hun behoeften passen.

Chris Lamborn, Head of Global Partner GTM & Programs bij NetApp: “We transformeren ons Unified Partner Program en veranderen de structuur ervan om zakendoen met NetApp makkelijker en winstgevender te maken voor onze partners dan ooit. Deze updates zijn nog maar het begin van een strategie in meerdere fasen om onze partners te belonen voor hun expertise in oplossingen, terwijl ze hun klanten veel waarde bieden.”

Meer informatie over de nieuwste updates van het NetApp Unified Partner Program is te vinden op www.netapp.com/partners/resources/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd.
Meer over NetApp
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.