Incentro sluit zich aan bij MACH Alliance

Incentro krijgt MACH-certificering als ontwikkelaars en uitvoerders van deze technologieën

| Incentro | 2 min | 26 mei 2021 17:19
Copyright: Incentro
Incentro sluit zich aan bij de MACH Alliance, de groep van onafhankelijke technologiebedrijven die zich inzetten voor open, best-of-breed technologische ecosystemen, waarmee Incentro's toewijding aan het MACH-model wordt aangetoond. Incentro is een digitale dienstverlener opgericht in 1996 met meer dan 400 collega's verspreid over Nederland, Spanje en Kenia. Onder de teams voor digital commerce en digitale ervaring zijn MACH-technologieën een must en daarom heeft het besloten zich bij de vereniging aan te sluiten om deze filosofie actief te promoten.

De MACH Alliance (Microservices-based, API-first, Cloud-native SaaS en Headless) werd twee jaar geleden gelanceerd en is geworteld in de algemene overtuiging dat de interoperabiliteit en open architectuur van moderne software de huidige en toekomstige digitale ervaringen zullen stimuleren. De MACH Alliance vertegenwoordigt in vier woorden wat Incentro haar klanten wil bieden als het gaat om de nieuwste technologieën.

Incentro is een partner van drie andere leden van de MACH Alliance, namelijk: commercetools, BigCommerce en Contentful. Om deze reden aarzelden ze geen seconde om zich bij de vereniging aan te sluiten en uit eerste hand deel te nemen aan de revolutie die de MACH-technologieën teweegbrengen.

Kelly Goetsch, President of the MACH Alliance: "We zijn super enthousiast dat Incentro zich aansluit tot de MACH Alliance. Ze zijn al heel lang bezig met composable architecturen en hebben zoveel bedrijven ondersteund en geleid op hun reis om een ??flexibel bedrijf te worden door middel van moderne MACH-tech-opstellingen.Bijkomend voordeel is dat Incentro een erg sterke positie heeft in in Spanje en in Nederland. Nederland is al sterk vertegenwoordigd in de MACH Alliance. Nu kunnen we de MACH tech standaard ook beter uitdragen in Spanje en Spaans-sprekende landen."

Ricardo Gala, Strategic Alliances & Management Team member Incentro Spanje:"Lid zijn van de MACH Alliance betekent voor Incentro de krachten bundelen met een project dat aansluit bij de filosofie van Incentro. Innovatieve, nieuwe generatie en ontwrichtende technologie om onze klanten de beste oplossingen te bieden die aan hun behoeften voldoen.Gecertificeerd zijn door MACH is een kans voor ons om producten met hoge kwaliteitsnormen aan onze klanten te leveren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Incentro

Over Incentro

Als een digitale dienstverlener geloven wij in de kracht van verandering. We zorgen voor duurzame groei door het potentieel van onze medewerkers aan te wakkeren.

Samen met onze partners bouwen we geweldige digitale oplossingen. We weten precies hoe we moeten inspelen op de behoeften van onze klanten. Hier hebben we alleen lef, vakmanschap en gepassioneerde Incentronauten voor nodig. Zo creëren we digitale transformaties. Tegelijkertijd geven we ook om onze omgeving. In andere woorden, we nemen de verantwoordelijkheid voor onze voetafdruk. Het doel? Onze CO2-voetafdruk naar nul brengen voor 2025. Let’s embrace change. 
Meer over Incentro

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.