Geavanceerde beveiliging voor een geordende werkplek

Met de nieuwe Philips B Line 243B9H monitor

| MMD | 3 min | 27 mei 2021 10:39
Afbeelding: De Philips B Line 243B9H | Copyright: MMD
Voor degenen die vele uren achter een monitor werken, zowel thuis als op kantoor, zijn gemak en comfort belangrijke behoeften. Philips Monitors B Line is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en ondersteunt zo een groot aantal professionals die op zoek zijn naar een comfortabele, betrouwbare en veilige monitor. Het nieuwste model 24-inch (23,8”/60,5 cm diag.) FullHD model van de Philips Monitors B Line, de 243B9H, is misschien wel dé monitor voor deze groep.

De opruimende kracht van USB-C

Er is maar één kabel die zowel stroom- als videosignalen naar het scherm kan leiden en tegelijkertijd voor een opgeruimde werkplek zorgt: de USB-C-connector. USB-C, opgenomen in de nieuwe Philips 243B9H, is een van de meest comfortabele technologieën van deze tijd. Het biedt een efficiënte en betrouwbare set-up die eenvoudig te configureren is en direct klaar is voor gebruik. Met zijn slanke design en omkeer-functie zorgt de USB-C voor een eenvoudige verbinding met één kabel, voor supersnelle gegevensoverdracht, evenals intelligent en flexibel energiebeheer: het weergavesignaal en de snelle gegevens worden overgedragen via USB-C (alternatieve DisplayPort-modus), terwijl de laptop tegelijkertijd van stroom wordt voorzien en oplaadt (USB Power Delivery), met een vermogen tot 65W.

Ontworpen voor professionals

Deze kenmerken maken de nieuwe Philips 243B9H voor iedereen gebruiksvriendelijk. De monitor heeft ook andere ingebouwde functies om professionals te ondersteunen en hen te helpen hun bureau schoon en opgeruimd te houden, zoals de ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia en een ingebouwde beveiligde webcam.

Hoewel de monitor beschikt over een breed scala aan zakelijke toepassingen, is een stevige monitor met een veilige en comfortabele gebruikerservaring voor de meeste professionals prioriteit. De geïntegreerde pop-up webcam met Windows Hello™ biedt daarom gepersonaliseerde en verbeterde beveiliging - perfect om mogelijke "camfecting" te vermijden zonder gedoe met extra accessoires. De praktische en discrete webcam kan gemakkelijk worden teruggeplaatst in de rand van de monitor en kan worden uitgetrokken voor VC wanneer dat nodig is.

Bovendien is de webcam ook uitgerust met geavanceerde sensoren voor Windows Hello™ gezichtsherkenning, waardoor gebruikers kunnen inloggen met biometrie (of pincode), waardoor het proces sneller en veiliger wordt. Zowel thuisgebruikers als professionals die met gevoelige gegevens werken (of op zoek zijn naar wat meer privacy) zullen de extra veiligheid die de Philips 243B9H biedt waarderen.

Het gehele pakket

De Philips 243B9H beschikt ook over belangrijke technologieën om de pijn die wordt veroorzaakt door langdurige monitorsessies, te verlichten. Het IPS-paneel maakt gebruik van een geavanceerde technologie die zorgt voor extra brede kijkhoeken van 178/178 graden, waardoor het scherm vanuit bijna elke hoek kan worden bekeken. Bovendien beschikt het ook over Flicker-free-technologie, Low Blue-modus en EasyRead-modus voor de ogen.

De kijkervaring wordt compleet gemaakt door Philips’ SmartErgoBase, een monitorvoet die ergonomisch weergavecomfort biedt in combinatie met kabelbeheer. De mensvriendelijke hoogte-, draai-, kantel- en rotatiehoekaanpassingen van de voet stellen gebruikers in staat de monitor te positioneren voor maximaal comfort, om zo de fysieke belasting van een lange werkdag te verlichten.

De Philips Monitor 243B9H is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 279,-.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.