Zerto breidt managementteam in EMEA uit met de promotie van Vera Wolf tot vice president Sales EMEA

Johannes Streibich wordt verantwoordelijk voor het Europese vasteland, het Midden-Oosten en Afrika

| Zerto | 3 min | 27 mei 2021 10:52
Afbeelding: Vera Wolf, Vice President Sales EMEA en Johannes Streibich, Regional Director Continental Europe & MENA bij Zerto | Copyright: Zerto
Zerto, marktleider in oplossingen voor cloud databeheer en gegevensbescherming, blijft investeren in de regio EMEA met de promotie van Vera Wolf tot vice president Sales EMEA. Wolf leverde een cruciale bijdrage aan het succes van Zerto in deze regio in het afgelopen jaar. Zij gaf leiding aan de verkoopactiviteiten in EMEA en zorgde daarmee voor een forse omzetgroei en verkoopresultaten die ver boven de verwachtingen uitkwamen.

Dit was met name te danken aan de succesvolle tenuitvoerlegging en uitbreiding van de verkoopstrategieën van Zerto. Deze draaiden om investeringen in lokale partnerecosystemen en de afstemming van de sales support-programma’s en het Zerto Alliance Partner Program (ZAP). Wolf zal in haar nieuwe functie leiding geven aan de verkoopactiviteiten voor de hele regio EMEA. Haar eerste taken zijn om succesvolle lokale verkoopstrategieën toe te passen in de regio, de verdere groei en ontwikkeling van de lokale salesteams te bevorderen en de omvang van het verkoopprogramma uit te breiden met nieuwe toepassingsscenario’s.

“Vera Wolf heeft vanaf het begin een sleutelrol binnen ons wereldwijde salesteam vervuld. Dankzij haar vermogen om onze verkoopstrategie ten uitvoer te leggen met haar team en strategische partners in de regio is EMEA een van onze sterkst groeiende regio’s", zegt Ziv Kedem, de CEO van Zerto. “Vera heeft met succes leiding gegeven aan onze teams in turbulente tijden en onze klanten geholpen om de kansen die de coronacrisis bood optimaal te benutten. We zien ernaar uit om met Vera samen te werken in de enerverende tijden die onze organisatie tegemoet gaat.”

Johannes Streibich, die eerder regional sales manager voor de DACH-regio was, neemt de vorige functie van Wolf over. Hij wordt als sales director CEMEA verantwoordelijk voor Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Streibich heeft direct vanaf het moment dat hij bij Zerto in dienst trad resultaten weten te boeken. Nu beide interne functies zijn vervuld kan Zerto zijn relaties met klanten en partners naadloos voortzetten en verder investeren in de groeiende EMEA-regio.

Nieuwe producten en functionaliteit

De benoeming van Vera Wolf volgt kort na het jaarlijkse gebruikersevenement ZertoCON, waar diverse nieuwe producten en samenwerkingen werden aangekondigd. Het ging onder meer om nieuwe oplossingen voor databescherming voor workloads in AWS, met inbegrip van Amazon EKS, en de introductie van Zerto versie 9.0. Zerto maakte daarnaast de beschikbaarheid bekend van Zerto for Kubernetes (Z4K), dat de continuous data protection (CDP)-technologie van Zerto toepast op geavanceerde gecontaineriseerde applicaties. Het onthulde ook een samenwerking met Keepit, de aanbieder van een vooraanstaande backup & recovery-oplossing voor het beheer en de bescherming van de data van populaire SaaS-oplossingen zoals Microsoft 365, Dynamics 365, Salesforce en Google Workspace.

"De vraag naar de technologie van Zerto in de regio EMEA blijft groeien, omdat die een oplossing biedt voor enkele van de meest prangende vraagstukken op IT-gebied, zoals het waarborgen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Dit biedt volop kansen voor ons en onze partners om klanten tastbare meerwaarde te bieden in een tijd waarin ze die het hardst nodig hebben”, zegt Wolf. “We voegen daarnaast interessante nieuwe functionaliteit toe aan ons platform, zoals mogelijkheden voor de beveiliging van Kubernetes-workloads en SaaS-oplossingen. Hiermee breiden we onze potentiële klantenkring uit en wordt Zerto de ideale keuze voor nog meer toepassingsscenario’s.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zerto
Zerto versnelt de digitale transformatie van organisaties met een integraal en schaalbaar platform voor het beheer en de bescherming van data in de cloud. Het gebruiksvriendelijke, volledig op software gebaseerde platform van Zero is ontwikkeld met het oog op de schaalomvang van grote ondernemingen. Het maakt gebruik van continuous data protection-technologie om disaster recovery, back-ups en datamobiliteit te verenigen en een einde te maken aan de risico's en complexiteit van cloud computing en IT-modernisering. Zerto zorgt voor 24/7 beschikbaarheid door het vereenvoudigen van de bescherming, het herstel en de verplaatsbaarheid van applicaties en data binnen private, publieke en hybride clouds. Het platform van Zerto wordt gebruikt door klanten in alle delen van de wereld. Het biedt ondersteuning voor Microsoft Azure, IBM Cloud, AWS, Google Cloud, Oracle Cloud en de oplossingen van vele anderen managed service providers.  
Meer over Zerto
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.