Western Digital lanceert SanDisk Professional

Nieuwe lijn premium opslag-oplossingen biedt snelheid en capaciteit die professionals nodig hebben

| Western Digital | 2 min | 27 mei 2021 10:55
Copyright: Western Digital
Western Digital Corp. introduceert tijdens het Flash Perspectives Event een nieuw merk: SanDisk Professional. Het nieuwe portfolio bestaat uit premium opslagoplossingen, ontworpen om schaalbare, hoogwaardige en betrouwbare oplossingen te leveren aan professionals in diverse branches.

SanDisk Professional is gebaseerd op het wereldberoemde consumentenmerk SanDisk en het professionele merk G-Technology. De nieuwe SanDisk Professional-lijn biedt 16 modulaire workflow-oplossingen met professionele prestaties en betrouwbaarheid, waaronder geheugenkaarten, readers en drives.

PRO-CINEMA CFexpress VPG400

De nieuwe robuuste CFexpress-kaart biedt videoprofessionals en cinematografen superieure, ononderbroken prestaties en video-opnamesnelheid van minimaal 400 MB/s om te voldoen aan de hedendaagse eisen aan videografie. De nieuwe kaart is naar verwachting deze zomer verkrijgbaar.

PRO-READER-serie

Vier nieuwe PRO-READER-apparaten met een USB-CTM-interface die SuperSpeed ??USB 10Gbs ondersteunt. Compatibel met de nieuwste en meest relevante cameramedia, waaronder CFast, CFexpress, RED Mini-Mag, CF, microSD- en SD-kaarten. De serie PRO-READERS zal naar verwachting deze zomer beschikbaar zijn.

image

PRO-DOCK 4

Een nieuw revolutionair 4 bay reader-dockingstation dat het vastleggen en opnemen kan overbruggen met een echt schaalbare offloading-oplossing die tijd en geld bespaart bij producties met meerdere camera's. De PRO-DOCK 4, die naar verwachting later deze zomer beschikbaar zal zijn, maakt tot vier gelijktijdige offloads van de kaart mogelijk.

Drives

Een nieuwe 4TB G-DRIVE ArmorLock NVMe SSD met encryptie en de vertrouwde reeks G-DRIVE rugged draagbare schijven, desktop devices met hoogwaardige Ultrastar-schijven, en G-RAID en G-RAID SHUTTLE draagbare, professionele RAID-oplossingen met zowel Thunderbolt 3 als USB-C-ondersteuning. Het brede scala aan nieuwe schijven zal naar verwachting begin juni beschikbaar komen.

"We ontwerpen en creëren oplossingen voor elke fase van het creatieve proces, waarbij we het gebruik versoepelen, zodat klanten tijd besparen en zich kunnen concentreren op creatie”, zei Jim Welsh, senior vicepresident en general manager Consumer Solutions bij Western Digital. “Door onze merkenfamilie uit te breiden met SanDisk Professional kunnen we geavanceerde oplossingen bieden aan iedereen die vertrouwt op de best beschikbare technologie voor hun werk."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Western Digital

Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.