Kijk het EK Voetbal op de nieuwste OLED-modellen van LG

Support Oranje vanaf de bank als nooit tevoren

| LG Electronics | 3 min | 27 mei 2021 12:00
Afbeelding: Het verschil tussen LCD/LED (links) en LG OLED (rechts) | Copyright: LG Electronics
Over een maand begint het EK Voetbal alweer, dus als één van de 17 miljoen bondscoaches is het zaak dat je de juiste televisie in je selectie opneemt. De jongste OLED-modellen van LG Electronics, de OLED G1 en de OLED C1, zijn in topvorm. Geen haperende beelden, alerts voor je favoriete wedstrijden én dankzij LG ThinQ luistert ’ie ook nog eens naar je aanwijzingen!

Zelfoplichtende pixels

Als voetballiefhebber ben je altijd op zoek naar zoveel mogelijk lichtpuntjes tijdens een toernooi. Dan kun je maar beter een OLED-scherm hebben, want de miljoenen zelfoplichtende pixels zorgen voor een realistische weergave van wat er in de Europese stadions gebeurt. Perfect zwart, afgetekend tegen nauwkeurige kleuren. Daarmee is OLED met afstand een klasse beter dan led-tv’s, die beperkt worden door hun backlight-technologie. Met andere woorden: 100% garantie dat Oranje gaat schitteren dit EK.

Comfort voor de ogen

Zowel de OLED G1 als de OLED C1 beschikt over Eye Comfort Display, wat ervoor zorgt dat de beeldschermen weinig blauw licht uitstralen dat schadelijk is voor je ogen. Dankzij het teamwork tussen de snelle responstijd van 1 milliseconde en de hoge verversingssnelheid van 120Hz, krijg je vloeiende beelden in hoge snelheid. Zo krijg je die vlugge passeerbewegingen van Memphis Depay meteen mee, in plaats van dat je moet wachten op de herhaling.

Gallery play

Een stevig middenveld is ouderwets in het voetbal, tegenwoordig moet het wendbaar en sierlijk zijn. Hallo, Frenkie de Jong! Hetzelfde geldt voor je tv: een dik bakbeest kan echt niet meer. De OLED-tv’s van LG zijn ultradun, zowel qua diepte als qua rand om de tv. Wat je ziet is wat je wil zien. Of je nou gaat voor de 48 inch, voor de 83 inch of voor iets ertussenin: je zit midden in de actie. Met de Gallery Stand heb je ook de vrijheid om je tv ergens in de openlucht te plaatsen, je-weet-wel qua coronaproof voetbalkijken met familie of vrienden.

Hup OLED Hup

Omdat de voetbalstadions in de elf speelsteden (waaronder Amsterdam) voor het eerst in de historie niet vol zitten, is het juist belangrijk dat je voorzien bent van goed geluid. Er zijn namelijk wél toeschouwers voor het eerst dit seizoen, en die wil je horen! Dankzij Dolby IQ en Dolby Atmos past het surround-geluid zich aan op basis van de inhoud en de omgeving. Zo hoor je Frank de Boer aanwijzingen roepen vanaf de zijlijn, maar ook die supporters juichen: Hup OLED hup, laat de leeuw niet in zijn hempie staan…

Alert

De Sport Alert-functie informeert je voor, tijdens en na de wedstrijd. Zo mis je dus nooit meer een wedstrijd en word je tegelijkertijd op de hoogte gebracht van wat er in de andere stadions gebeurt. Nog mooier is dat je niet bang hoeft te zijn dat je de afstandsbediening niet kan vinden. Dankzij LG ThinQ AI kun je de OLED G1 én de OLED C1 met je stem bedienen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.