Kaspersky roept bedrijven in fintech, gaming en smart home B2C-projecten op voor speciaal programma

Deelnemers kunnen een deskundige evaluatie van hun bedrijfsideeën krijgen

| Kaspersky | 2 min | 27 mei 2021 12:17
Copyright: Kaspersky
Kaspersky Innovation Hub (iHub) kondigt voor de vijfde keer het Open Innovation Program aan. Dit programma is bedoeld voor tech-startups en volwassen bedrijven die consumentenprojecten ontwikkelen op het gebied van fintech, gaming en het huishouden van de toekomst. De deelnemers kunnen een deskundige evaluatie van hun bedrijfsideeën krijgen, toegang ontvangen tot Kaspersky-klanten en verkoopkanalen, plus een lange termijn partnerschap aangaan met het wereldwijde cyberbeveiligings- en digitale privacybedrijf. Inschrijvingen worden gedurende heel 2021 geaccepteerd, alle details van het programma zijn beschikbaar op kas.pr/futuresolutions.

Kaspersky is toegewijd aan het bouwen van een betere, veiligere wereld en gelooft dat samenwerking en ondersteuning de beste manieren zijn om deze doelen te bereiken. Het bedrijf stimuleert daarom samenwerkingen met veelbelovende tech-projecten door open programma's te organiseren opzoek naar nieuwe gezamenlijke bedrijfsactiviteiten binnen iHub en zijn Open Innovation Program. De nieuwste oproep voor inzendingen focust zich op B2C-oplossingen om Kaspersky's doelstelling te bereiken de beste cyberbeveiligingsbescherming te combineren met nieuwe consumentenoplossingen en een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

"Ons dagelijks leven digitaliseert meer en meer. Mensen kiezen steeds meer voor het comfort van technologie voor het beheren van financiën, entertainment en huishoudelijke routines. Met dit nieuwe kosten- en aandelenvrije programma wil Kaspersky samenwerken met makers van snelgroeiende consumententechnologieën. De mogelijkheden die zij bieden, kunnen met deelname aan dit programma kansen worden voor iedereen. Binnen het initiatief krijgen aanvragers de kans om hun projecten te evalueren, proof of concept (PoC)-procedures te starten, de vraag naar hun producten en diensten te testen bij echte Kaspersky-klanten, demodagen te organiseren voor potentiële investeerders en zelfs hun bedrijf samen met Kaspersky verder te ontwikkelen," - aldus Andrey Nikonov, hoofd Startup Engagement bij Kaspersky.

iHub is een essentieel onderdeel van Kaspersky's groeistrategie en is opgericht om innovaties aan te trekken die de kernactiviteiten van het bedrijf ondersteunen en het productportfolio uitbreiden. Het helpt tevens onafhankelijke projecten om specifieke doelgroepen te bereiken, evenals toegang tot Kaspersky-partnernetwerken waarmee de bekendheid kan worden vergroot en het bedrijf kan worden opgeschaald. Het Open Innovatieprogramma van iHub ging in 2019 van start. Er zijn reeds vier rondes georganiseerd waarop in totaal 1500 reacties kwamen van over de hele wereld. Hieruit kwamen 57 finalisten voor op de demodag en is voor 18 projecten het PoC-proces gestart.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kaspersky
Kaspersky is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf opgericht in 1997. Zowel consumenten, overheidsinstanties als bedrijven vertrouwen op de uitgebreide expertise op het vlak van dreigingsinformatie en de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen en -diensten van Kaspersky ter bescherming van kritieke infrastructuren en (eco)systemen.
Meer over Kaspersky
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.