Zebra Technologies: 3 essentiële pijlers voor succes in het MKB

Bijna 70% van MKB respondenten zagen hun omzet aanzienlijk stijgen sinds het begin van COVID-19

| Zebra | 2 min | 27 mei 2021 13:06
Copyright: Zebra
Uit een recent onderzoek onder het midden- en kleinbedrijf (MKB) door BizTechInsights voor Zebra Technologies, komt naar voren dat bijna 70% van de respondenten hun omzet aanzienlijk zag stijgen sinds het begin van COVID-19.

Volgens Mark Wheeler, Supply Chain Solutions Director bij Zebra Technologies, "verkennen logistieke bedrijven nu nieuwe strategieën om de bedrijfsvoering te verbeteren en willen ze oude bedrijfsmodellen die niet langer relevant zijn voor de huidige markt aan de kant zetten”.

Hier zijn de drie belangrijkste strategieën die logistieke bedrijven gebruiken om het MKB te ondersteunen bij hun vooruitgang:
  1. Optimaal gebruikmaken van automatisering: intelligente automatiseringsoplossingen zijn flexibeler, betaalbaarder en meer schaalbaar dan ooit tevoren. Daarnaast stellen deze intelligente automatiseringsoplossingen, die afhankelijk zijn van een combinatie van locatie- en draagbare technologieën, werknemers in staat om meerdere orders tegelijk voor te bereiden en producten aan te vullen tijdens het voorbereiden van orders. Autonome mobiele robots (AMR's) worden steeds vaker ingezet door magazijnmanagers om intensieve taken uit te voeren, zoals het aanvullen en verplaatsen van orders. Een draadloos oproepsysteem kan robots automatisch laten weten wanneer en waar nieuwe onderdelen nodig zijn. Dit systeem bespaart tijd, vooral omdat orderverzamelaars tot 60% van hun tijd besteden aan zich verplaatsen door het magazijn.
  2. Krijg zichtbaarheid door RFID: RFID-technologie maakt het mogelijk om het gebrek aan zichtbaarheid van activa te compenseren. RFID biedt realtime zichtbaarheid van activa en inventaris. Zo kunnen organisaties de voorraadstatus volgen met nauwkeurigheidsniveaus tot 99%.
  3. Omarm prescriptieve analyse: grote bedrijven passen steeds vaker prescriptieve analyse-oplossingen toe om marktgedrag en uitdagingen binnen de markt beter te begrijpen. In plaats van complexe spreadsheets die gevuld zijn met onduidelijke gegevens, zijn prescriptieve analyses ontworpen om instructies te geven aan veldwerkers of managers via handhelds, tablets en andere apparaten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zebra
Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt vooruitstrevende bedrijven in de retail/e-commerce, productie, vervoer en logistiek, gezondheidszorg en andere bedrijfstakken in staat hun concurrenten een stap voor te blijven. Met onze partners maken wij op maat gemaakte end-to-endoplossingen waarmee mensen, goederen en gegevens op intelligente wijze met elkaar worden verbonden en aan de hand waarvan onze klanten bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen. Onze toonaangevende oplossingen maken het winkelen voor de klant aangenamer en stellen u in staat uw voorraad te volgen en beheren. Bovendien maken ze efficiëntere toeleveringsketens en betere zorg aan patiënten mogelijk.
Zebra Technologies Corporation en zijn dochteronderenmingen. ZEBRA en de gestileerde afbeelding van het Zebra hoofd zijn handelsmerken van Zebra Technologies Corporation, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.
Meer over Zebra
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.