USoft 10: Met nog meer gemak bedrijfskritische applicaties ontwikkelen in low-code

Nieuw Community Platform zorgt voor kennisdeling en het uitwisselen van componenten

| USoft | 3 min | 27 mei 2021 18:09
Copyright: USoft
De Nederlandse low-code platformleverancier USoft introduceert een nieuwe versie van haar software: USoft 10. Hiermee zorgt het bedrijf onder meer voor een verdere integratie tussen business en IT, een nieuwe autorisatiestructuur en een eenvoudige integratie met externe componenten, waaronder AI.

Met USoft 10 gaat het bedrijf nog verder in het koppelen van vrijheid aan het goed kunnen managen van complexiteit. De door USoft ontwikkelende rules engine legt immers een direct verband tussen de bedrijfsregels die geautomatiseerd moeten worden en hoe deze in de software worden uitgevoerd.

De zes grootste voordelen van USoft 10

  • Integratie van USoft Studio en het USoft platform – USoft Studio is de Business Rules Management oplossing waarmee een organisatie in natuurlijke taal en bedrijfsmodellen haar bedrijfsvoering, eisen en wensen kan vastleggen en beheren. Door de integratie met het USoft-platform kunnen specificatie en realisatie van nieuwe oplossingen praktisch parallel aan elkaar verlopen. Dit brengt de business nog meer in control in het ontwikkelproces van nieuwe oplossingen en resulteert in effectievere projecten.
  • Nieuwe autorisatiestructuur - Dit stelt gebruikers in staat om autorisaties voor rollen en rechten integraal onderdeel te maken van de oplossing en om vergaande functionaliteiten in dit domein simpelweg te configureren in plaats van te programmeren.
  • IAM en SSO - Security- en autorisatieprotocollen voor Identity Access Management (IAM) en Single Sign-On (SSO) worden naadloos mogelijk gemaakt middels ondersteuning van SCIM (System for Cross-domain Identity Management) en SAML2.0 (een protocol voor security tokens).
  • Sneller live brengen van applicaties en nieuwe versies – Met USoft kon je vanzelfsprekend al software deployen in de cloud. Met USoft 10 is dat nog makkelijker gemaakt. Daarbij legt USoft met de 10 series een stevige basis voor de stap naar cloud-native.
  • Component support en off-the-shelf componenten – USoft 10 maakt het mogelijk om gemakkelijk bestaande en externe componenten toe te voegen, en om vanuit componenten gemakkelijk AI-algoritmen te integreren in oplossingen. Voor extra functionaliteit biedt USoft ook off-the-shelf componenten die gemakkelijk in de software kunnen worden geïntegreerd tijdens het ontwikkelproces. Daarbij speelt het nieuwe Community Platform een belangrijke rol in het verder uitbreiden van deze off-the-shelf componenten.
  • Snel mooie applicaties ontwikkelen met nieuwe Graphical User Interface - De Graphical User Interface (GUI) in USoft 10 geeft toegang tot nieuwe technieken om snel mooie applicaties te ontwikkelen.

Lancering Community Platform

USoft heeft deze maand ook een Community Platform gelanceerd. Hier staan kennisdeling en de betrokkenheid van de gebruikers, waaronder developers en architecten, in het gebruik van USoft en de roadmap voor nieuwe USoft-versies centraal. Bij de lancering van dit Community Platform wordt in eerste instantie alle productdocumentatie, support en een kennisforum aangeboden. Snel daarop volgt ook de Community Edition van het USoft platform; een gratis versie van USoft waarmee nieuwe gebruikers kunnen experimenteren. Een component store waar kant-en-klare bouwblokken uitgewisseld kunnen worden tussen developers wordt dan ook toegevoegd. Ook de USoft Academy gaat digitaal, waardoor cursisten digitaal trainingen kunnen volgen.

USoft-klant Archifact, heeft de bèta-versie van USoft 10 getest. Jan de Wolf, directeur van Archifact, concludeert: “Innoveren zit bij Archifact in de genen, zich uitend in het ontwikkelen van applicaties op basis van in natuurlijke taal beschreven bedrijfsregels en het op declaratieve wijze genereren van low-code softwareoplossingen. De inzet van de USoft Rules Engine speelt hierin een cruciale rol en die in versie 10 heeft wederom een aantal belangrijke verbeteringen ondergaan. Verbeteringen die in een steeds diverser wordend IT-landschap eenvoudig kunnen worden ingezet en die ook invulling geven aan de toenemende vraag naar een meer formele functiescheiding binnen applicaties”.

Frank Rijnders, CTO van USoft: “Onze visie is dat software ervoor moet zorgen dat bedrijven de vrijheid hebben om innovatieve digitale middelen optimaal in te zetten. Om dit te kunnen doen, zorgen wij met het USoft platform voor gebruiksvriendelijkheid, een breed scala aan mogelijkheden, vrijheid én de kwaliteit om complexiteit aan te kunnen. Met USoft 10 en het Community Platform zetten we een volgende stap in deze ambitie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over USoft
USoft biedt organisaties een low-code platform om complexe kernsystemen te bouwen of verbouwen. USoft weet namelijk dat organisaties de vrijheid willen hebben een eigen weg te kiezen in het inrichten van hun bedrijfsvoering. Met het intelligente en flexibele low-code platform van USoft krijgen klanten volledige controle over hun data en wat zij hiermee willen bereiken. Doordat de technologie draait om de kracht van bedrijfsregels weten organisaties zeker dat de context van de organisatie altijd het start-, middel- en eindpunt is.
Meer over USoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.