Cisco benoemt Hein Dekkers tot Directeur Digitale Versnelling Nederland

Om het DVN-programma verder uit te bouwen en af te stemmen op de Digitale Agenda van Nederland

| Cisco | 2 min | 02 juni 2021 12:04
Afbeelding: Hein Dekkers, Directeur Digitale Versnelling Nederland bij Cisco | Copyright: Cisco
Na ruim 3 jaar in de rol van Head of Global IoT Acquisitions & Incubation vervult Hein Dekkers (39) weer een rol voor de Nederlandse organisatie. Hein treedt per direct aan als Directeur Digitale Versnelling Nederland (DVN).

DVN, het investeringsprogramma van Cisco, is niet nieuw voor Hein. 4 jaar geleden was hij, samen met zijn voorganger als directeur DVN, Hendrik Blokhuis, één van de initiatiefnemers van het programma. In zijn nieuwe rol stuurt en dient hij het DVN-team in Nederland en treedt hij toe tot het Nederlandse Management Team. Hij zal het DVN-programma verder uitbouwen en afstemmen op de Digitale Agenda van Nederland zodat Cisco een bijdrage kan blijven leveren aan de digitale versnelling van ons land. Onderdeel hiervan is ook het verder opbouwen en onderhouden van huidige betrouwbare samenwerkingen met de overheid, de gezondheidszorg, onderwijs en kritieke infrastructuren.

“Cisco is een prachtig bedrijf waar ik mij al ruim 13 jaar met groot plezier voor inzet, het is dan ook een eer om het DVN-programma te mogen leiden. Innovatiesnelheid en vertrouwen in digitalisering zijn fundamenteel voor de samenleving, niet alleen nu tijdens de pandemie, maar juist ook daarna. Met onze technologie en kennis kunnen wij als Cisco een grote bijdrage leveren aan de digitalisering van Nederland”, aldus Hein Dekkers, Directeur DVN. “Ik kijk er naar uit bij te kunnen dragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland en het fundament van vertrouwen in digitalisering te versterken.”

“Ik ben verheugd Hein terug te verwelkomen bij onze Nederlandse organisatie”, zegt Edwin Prinsen, Managing Director Cisco Nederland. “Met de ervaring en kennis van Hein en zijn ongekende enthousiasme heb ik er het volste vertrouwen in dat we het nieuwe Digitale Versnelling 2.0 programma naar een volgende fase van groei en succes kunnen tillen.”

De afgelopen jaren heeft Hein zich ingezet voor Europese innovatie via wereldwijde samenwerkingsverbanden en standaardisatie. Hierdoor kon innovatie versnellen in de sectoren transport, logistiek en maritiem, zo is bijvoorbeeld geprogrammeerd rijden in de aanloop naar autonome voertuigen in verschillende industrieën een realiteit geworden. Hein heeft ook een leidende rol gespeeld in het digitaliseringsproject voor de Haven van Rotterdam. Daarnaast zet hij zich in voor digitale weerbaarheid in de bedrijfsvoering van Cisco's klanten, de acquisitie van Sentreo geeft daarbij inzicht in de operationele processen en het detecteren van online dreigingen om de reactietijd te verkorten en zo mogelijke verstoringen te in te perken.

Hein startte zijn Cisco-carrière in 2008 als specialist systems engineer. In de jaren die daar op volgden heeft hij leidende technische-, sales- en strategische rollen vervuld binnen en buiten Nederland waaronder die van Head of Global IoT Acquisitions & Incubation.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.