Johnson Controls gaat samenwerken met DigiCert aan digitaal vertrouwen in smart buildings

Partnership verbetert de cybersecurity van smart buildings met eenvoudige implementatie, beheer van PKI en digitale identiteiten

| DigiCert | 2 min | 2 juni 2021 12:11
Copyright: DigiCert
  • Johnson Controls gebruikt DigiCert® IoT Device Manager, onderdeel van het DigiCert ONE™-beheerplatform voor digitale certificaten, voor geavanceerde veilige connectiviteit met OpenBlue-oplossingen voor smart buildings.
  • Dit partnership verbetert de cybersecurity van smart buildings met eenvoudige implementatie, beheer van PKI en digitale identiteiten.
Johnson Controls, wereldwijd toonaangevend op het gebied van slimme, gezonde en duurzame gebouwen, heeft vandaag hun partnership bekendgemaakt met DigiCert, de wereldwijd toonaangevende leverancier van services voor digitale certificaten en PKI-oplossingen. Samen gaan ze de meest geavanceerde, veilige en vertrouwde connectiviteit verzorgen voor smart buildings. Dankzij de samenwerking kan de digitale OpenBlue-omgeving van Johnson Controls profiteren van alles wat het DigiCert ONE PKI-platform te bieden heeft.

'Door de oplossingen voor smart buildings van Johnson Controls te combineren met de zeer geavanceerde PKI-technologie van DigiCert, zorgen we ervoor dat onze klanten minder risico lopen op kostbare operationele onderbrekingen als gevolg van cyberaanvallen', vertelt Mike Ellis, executive vice president and chief customer & digital officer van Johnson Controls. 'Onze kennis over gezonde, veilige en slimme gebouwen gaat uitstekend samen met de capaciteiten van DigiCert op het gebied van digitale identiteit en geautomatiseerd certificaatbeheer. Daarmee kunnen we onze OpenBlue-omgeving verder mee uitbreiden en aanvullen.'

De gezamenlijke PKI-oplossing verbetert de beveiliging van Operational Technology (OT) en het Internet of Things (IoT) en garandeert daarmee dat de hardware, software en communicatie kunnen worden vertrouwd gedurende de hele levensduur van smart buildings. De oplossing maakt gebruik van moderne PKI-beveiliging en geavanceerd beheer van digitale certificaten voor authenticatie en identiteit van apparaten, versleuteling van gegevens en integriteit van het volledige systeem.

'Johnson Controls doen hun toonaangevende positie eer aan door met goede PKI-oplossingen de eigenaars van gebouwen het vertrouwen te geven dat hun apparaten veilig zijn verbonden met het netwerk', aldus Mike Nelson, vice president of IoT security van DigiCert. 'DigiCert ONE is het enige platform met een op containers gebaseerde cloudarchitectuur. Het combineert een eenvoudige implementatie met geautomatiseerd certificaatbeheer en kan uitstekend worden geïntegreerd in de OpenBlue-omgeving. Met IoT Device Manager kan de complete levenscyclus van IoT-apparaten worden beheerd. Samen met OpenBlue garandeert dit een veilige digitale transformatie van smart buildings.'

De gecombineerde expertise van de twee bedrijven zorgt ervoor dat de oplossingen voor smart buildings in de OpenBlue-omgeving met vertrouwen kunnen worden gebruikt, nu en in de toekomst.

Johnson Controls maakte onlangs ook een partnership met Pelion bekend, voor het versnellen van innovatie met betrekking tot connectiviteit, beveiliging en 'intelligence at the edge' voor de OpenBlue-technologie van Johnson Controls. Pelion's functionaliteit voor apparaat- en edge-beheer worden gecombineerd met de services van DigiCert om te zorgen voor de hoogste mate van vertrouwen in digitale identiteiten binnen de OpenBlue-oplossingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DigiCert
DigiCert is de wereldwijd toonaangevende leverancier van schaalbare TLS/SSL, IoT- en PKI-oplossingen voor identiteit en encryptie. De innovatiefste bedrijven ter wereld vertrouwen op de expertise van DigiCert op het gebied van identiteit en encryptie, voor hun webservers en Internet of Things-apparaten. DigiCert ondersteunt TLS en andere digitale certificaten voor PKI-implementaties op elke schaal met zijn oplossing voor het beheer van de levenscyclus van certificaten, CertCentral®. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende platform voor certificaatbeheer, de snelle en bekwame klantenservice en hun toonaangevende beveiligingsproducten.
Meer over DigiCert
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.