XXImo wint Europese aanbesteding mobiliteitskaart van de politie

Winst vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding

| XXImo | 2 min | 02 juni 2021 12:25
Afbeelding: De XXImo-app en -mobiliteitskaart
De Nederlandse politie stapt in juni 2021 over op nieuwe XXImo mobiliteitskaarten voorzien van een veilige EMV-chip. Politievoertuigen zijn continu in beweging en moeten vaak worden opgeladen, geparkeerd, bijgetankt en gewassen. De nieuwe mobiliteitskaart van XXImo levert de politie alle diensten vanuit één aanbieder – met één kaart voor gebruikers en één online systeem voor beheerders.

Het Nederlandse XXImo, onderdeel van familiebedrijf AutoBinck Group, won de recente Europese aanbesteding voor circa 15.000 nieuwe mobiliteitskaarten vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Samen met Visa

Mobiliteitskaartspecialist XXImo maakt al meer dan 10 jaar gebruik van Visa-technologie om transacties snel en veilig te verwerken. Met de nieuwe kaart kan worden betaald voor parkeren in garages, tanken, tolwegen en autowasstraten. Tevens kunnen gebruikers met de kaart ook betalen voor het opladen van elektrische voertuigen.

Sturen op kostenbesparing

Naast de kaart kan de politie met behulp van de bijbehorende Milo-app ook betaalde parkeeracties op straat starten en stoppen. Tevens geeft de app inzicht in alle beschikbare locaties en de actuele prijzen van laden, tanken en parkeren. Hierdoor kunnen gebruikers weloverwogen keuzes maken die bijdragen aan de gewenste kostenbesparing.

Trots

Patrick Bunnik, CEO van XXImo: “De politie is er voor iedereen en XXImo is er nu ook voor de politie. Wij zijn heel trots op het winnen van deze aanbesteding en de basis daarvoor is ons tienjarig partnership met Visa.”

Jos van de Kerkhof, Country Manager Visa Nederland: “XXImo heeft zichzelf gepositioneerd als een leider in business card-producten die echt alle on-the-road kosten voor wagenparken, zoals die van de Nederlandse politie, dekken en niet alleen conventionele brandstoftransacties. Naarmate het beheer van een wagenpark en mobiliteit complexer wordt en veranderingen in de branche steeds meer flexibiliteit vragen, zal de aanpak van XXImo steeds belangrijker worden. Daarom werken we al tien jaar samen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over XXImo

XXImo is opgericht in 2011 en is de pionier in oplossingen voor het plannen, betalen en administratief verwerken van zakelijke mobiliteit. Het bedrijf is onderdeel van Mobinck, een divisie van AutoBinck Group. AutoBinck Group is een Nederlands familiebedrijf, uitgegroeid tot één van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt, met veelzijdige ventures gericht op de mobiliteit van morgen en overmorgen.
Meer over XXImo

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.