BARC's The Planning Survey 21: uitstekende resultaten voor Unit4 Financial Planning & Analysis

94 procent is tevreden over product

| Unit4 | 2 min | 02 juni 2021 13:56
Afbeelding: The Planning Survey 21: Unit4 FP&A Highlights Dashboard | Copyright: Unit4
Unit4, leverancier van cloudbedrijfssoftware voor mensgerichte organisaties, heeft met haar product Unit4 Financial Planning & Analysis (voorheen Unit4 Prevero) uitstekende resultaten behaald in de Planning Survey 21. De survey is uitgevoerd door het in Europa gerenommeerde analistenbureau BARC uit Würzburg. Unit4 Financial Planning & Analysis (FP&A) behaalde de eerste plaats bij het criterium "flexibiliteit" in zes verschillende peer groups, waaronder de peer groups 'Integrated Corporate Planning Products', 'Financial Performance Management Products' en 'BI & Analytics Products'.

Unit4 FP&A is zestien keer uitgeroepen tot "leader" in zes peer groups. Daarnaast is 94 procent van de ondervraagde gebruikers tevreden over het product. Nog eens 94 procent zou het product aanbevelen en 90 procent beoordeelt de hulp bij de implementatie van Unit4 FP&A als uitstekend of goed.

"We zijn erg blij met de positieve resultaten. De overtuigende scores op belangrijke KPI’s bevestigen dat onze oplossingen onze klanten echt verder helpen bij financiële planning en analyse. Onze intelligente financiële planning & analyse tools en modellen zijn ontworpen voor mensen die van gemak houden, maar wel met complexiteit te maken hebben. Wij helpen FP&A-teams niet alleen om de cijfers te begrijpen, maar ook om dat inzicht te delen en te gebruiken om een beter resultaat te bereiken", zegt Michael Lengenfelder, Head of FP&A Product Management, Unit4.

Lees alle onderzoeksresultaten van Unit4 FP&A in BARC's The Planning Survey 2021 hier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Unit4
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.