Morgan Stanley en Microsoft werken samen om cloudtransformatie te versnellen

Financiële dienstverlening vooruit helpen door technologieoplossingen en engineeringteams van wereldklasse samen te brengen

| Microsoft | 1 min | 02 juni 2021 15:20
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
Morgan Stanley en Microsoft Corp. hebben woensdag een strategisch cloudpartnerschap aangekondigd dat gericht is op het versnellen van de digitale transformatie van het bedrijf en het vormgeven van de toekomst van innovatie in de financiële dienstverlening. De bedrijven zullen een unieke samenwerking aangaan om de kansen te ontsluiten die de cloud van Microsoft biedt met een specifieke kijk op de uitdagingen van financiële diensten en Morgan Stanley in staat te stellen de modernisering van zijn IT-omgeving te versnellen om de ervaringen van klanten, werknemers en ontwikkelaars te verbeteren.

De financiële dienstverlening wordt geconfronteerd met steeds veranderende klantbehoeften, dynamische markten, een complex regelgevingslandschap en toenemende cyberdreigingen, die veilige en schaalbare oplossingen vereisen die bedrijven en klanten in staat stellen om complexe gegevenstaken, groeiend risico en toenemende vraag naar realtime inzichten te beheren.

Door de engineeringkracht van wereldklasse van de Microsoft Azure- en Morgan Stanley Technology-teams samen te brengen, zal de samenwerking gebruik maken van de diepgaande technische expertise van beide bedrijven om uitdagingen binnen de sterk gereguleerde financiële dienstverleningssector op te lossen. Microsoft biedt Morgan Stanley een veilig en compliant platform waarin gegevensprivacy centraal staat en dat de cloudtransformatie van het bedrijf zal voeden en zal schalen over native geïntegreerde platforms om de ontwikkelaarservaring drastisch te verbeteren om innovatie te stimuleren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Microsoft
Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.