SAP introduceert grootste zakelijke netwerk ter wereld

Nieuwe zakelijke toepassingen zorgen voor duurzamere bedrijfsprestaties

| SAP | 3 min | 03 juni 2021 9:55
SAP heeft tijdens zijn wereldwijde SAPPHIRE NOW-conferentie het SAP Business Network aangekondigd. Het SAP Business Network brengt het SAP Ariba Network, SAP Logistics Business Network en SAP Asset Intelligence Network samen. Zo ontstaat een community van ruim 5,5 miljoen organisaties.

Met het SAP Business Network creëert SAP een ecosysteem voor bedrijven die zaken met elkaar doen. Via een centrale portal krijgen de leden van het nieuwe netwerk een holistisch inzicht in hun supplychain-ecosysteem, logistiek, traceerbaarheid, materieelbeheer, onderhoud en operationele processen. Meer informatie over het SAP Business Network vindt u op deze pagina.

“Dit bijzondere jaar heeft nogmaals aangetoond hoe belangrijk de gemeenschappen zijn waar we deel van uitmaken”, zegt Christian Klein, CEO en lid van de raad van bestuur van SAP. “Vanuit onze nieuwe visie bouwen we de grootste zakelijke community ter wereld en verbinden we onze klanten op eenvoudige wijze met alle bedrijven in hun toeleveringsketens.”

Tijdens SAPPHIRE NOW kondigde SAP nog veel meer innovaties aan:

Rise with SAP for Industries

SAP wil elk bedrijf in staat stellen om een intelligente onderneming te worden. Om deze reden introduceerde het in januari al RISE with SAP. Met RISE with SAP for Industries geeft SAP hieraan een vervolg. RISE with SAP for Industries voorziet in business-transformation-as-a-service met vijf branchespecifieke transformatiepakketten voor Retail, Consumer Products, Automotive, Utilities en Industrial Machinery and Components.

Nieuwe oplossingen gericht op duurzaamheid

SAP-klanten krijgen de beschikking over een nieuw portfolio van bedrijfsapplicaties met een focus op duurzaamheid. SAP Responsible Design and Production helpt ontwerpers bij het maken van duurzame keuzes in de ontwerp- en productiefase, SAP Product Footprint Management monitort de duurzaamheid tijdens de productlevenscyclus en SAP Sustainability Control Tower biedt een totaaloverzicht.

Bedrijfsvoering optimaliseren met SAP Process Insights

Met de oplossing SAP Process Insights, onderdeel van het business process intelligence (BPI)-portfolio van SAP, kunnen organisaties hun bedrijfsprocessen analyseren en verbeteren. EY, Deloitte en Infosys Limited zijn de initiële strategische partners die het BPI-portfolio gaan inzetten om organisaties te helpen bij hun transformatie.

Nieuwe functionaliteit voor SAP Concur: Verify

De dienst Verify, een nieuwe feature van SAP Concur, maakt gebruik van AI en machine learning om automatisch onkostendeclaraties goed te keuren en eventuele problemen te signaleren. De AI-modellen zijn gebaseerd op analyses van tientallen miljoenen declaraties en bonnetjes. Dankzij de AI zijn managers minder tijd kwijt aan het controleren van declaraties en kunnen zij beter compliance-issues en fraude detecteren.

SAP Upscale Commerce voor online retailers

SAP Upscale Commerce is een codeloze oplossing waarmee middelgrote retailers in enkele minuten een omnichannel-winkelervaring kunnen creëren. Dankzij ingebouwde AI is het mogelijk om gepersonaliseerde aanbiedingen te doen, op basis van een 360-gradenbeeld van de klant waarin sociaal sentiment en aankoopgegevens zijn meegenomen. SAP Upscale Commerce is geïntegreerd met SAP S/4HANA.

Innovaties in SAP Business Technology Platform

SAP Analytics Cloud biedt nu mogelijkheden voor personeelsplanning en -analyse en is geïntegreerd met SAP SuccessFactors. De nieuwe datamarktplaats voor SAP Data Warehouse Cloud verbindt partners en klanten met dataproviders om een betere besluitvorming mogelijk te maken. En SAP Intelligent Robotic Process Automation kan nu interacties met gebruikers automatiseren en integreren met SAP Process Insights.

Veel van de genoemde oplossingen zijn beschikbaar in de online marktplaats SAP Store.

SAPPHIRE NOW ging op 2 juni van start met een Global Keynote met CEO Christian Klein en speciale gasten. De komende weken organiseert SAP een reeks regionale en lokale evenementen. SAPPHIRE NOW EMEA vindt plaats van 7 tot 10 juni.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
SAP
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.