True legt betrouwbare basis voor groei digital commerce bedrijf Propellor

Samen met Dell Technologies ontwikkelde True unieke Azure Stack HCI switchless 4 AX-node set-up

| True | 2 min | 03 juni 2021 14:12
Copyright: True
True, managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen en onderdeel van Broad Horizon, heeft voor Propellor een betrouwbare basis gelegd voor de groei van het klantenbestand en de uitbouw van digitale services. Dit deed True in samenwerking met Dell Technologies. De twee partijen ontwikkelden samen een unieke Dell EMC Azure Stack HCI switchless 4 AX-node set-up. De combinatie van hardware en software van deze IT-infrastructuur is speciaal samengesteld om het applicatielandschap van Propellor optimaal te laten performen. True is wereldwijd de eerste partij die deze configuratie op deze manier heeft draaien.

Stabiele, snelle en schaalbare IT voor optimale klantervaring

Propellor, een B2B digital commerce bedrijf, helpt bedrijven bij het digitaliseren van hun sales- en orderprocessen. Omdat in de B2B-markt elke eindklant een eigen portfolio met verschillende prijzen heeft, ondersteunt het platform van Propellor complexe orders met hoge volumes. De onderliggende infrastructuur is bepalend voor het succes van klanten. Om een optimale infrastructuur te garanderen maakt Propellor gebruik van de managed services van True, wat zorgt voor een stabiele, snelle en schaalbare IT-infrastructuur als fundament voor een optimale klantervaring in de front- en backend.

Geen downtime

Jans Graver, Chief Revenue Officer en mede-eigenaar van Propellor B2B digital commerce: “De portals die we ondersteunen zijn enorm complex. Om onze klanten optimaal te bedienen zijn hoge performance en snelheid van belang. Bovendien breiden we de functionaliteit van ons platform steeds verder uit, dus we moeten snel kunnen opschalen. In de zoektocht naar een goede technologiepartner was daarom het belangijkste criterium dat de infrastructuur altijd moet werken.”

Kilian Drewel, product marketeer bij True: “De keuze voor de Azure Stack HCI switchless 4 AX-node set-up biedt diverse voordelen binnen één omgeving. Zo is de redundantie in het platform zelf opgelost. Als er onverwacht een node uitvalt, wordt deze razendsnel overgenomen. Op deze manier wordt continuïteit gewaarborgd. Verder zijn storage, network en compute op basis van het HCI-concept maximaal verweven op één host. We zijn trots om samen met Dell Technologies deze unieke set-up te hebben ontwikkeld en de eerste hostingpartij te zijn die de set-up in deze vorm draaiende heeft.”

Service en proactiviteit

Naast de technische resources ligt de meerwaarde van True volgens Graver onder andere in het hoge serviceniveau. Graver: “De proactieve en continue service van True zorgt ervoor dat wij geen omkijken hebben naar de IT-infrastructuur. Het team van True monitort onze omgeving en is constant aan het finetunen en optimaliseren. Dit geeft ons de kans om onze software te verbeteren en verbreden. We benutten alle beschikbare capaciteit voor softwareontwikkeling om onze klanten nog beter digitaal te ondersteunen, omdat we daarmee onze onderscheidende positie in de markt behouden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over True

True optimaliseert webomgevingen sinds 2000. True is onderdeel van Broad Horizon en is dé managed hosting- en kubernetes provider die digital minded organisaties laat accelereren op het gebied van performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. 
Meer over True

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.