SAP kondigt nieuwe SAP Process Insights-oplossing aan

Voor snel en eenvoudig inzicht in hoe goed processen presteren

| SAP | 1 min | 04 juni 2021 9:24
Copyright: SAP
Business process intelligence (BPI) vertegenwoordigt de proceslaag binnen het SAP-portfolio en combineert de sterke punten van procesinzichten en verbeteringsoplossingen van SAP en procestransformatietechnologie die is verkregen door de recente overname van Signavio.

SAP heeft native kennis van de onderliggende applicaties en kan eenvoudig oplossingsmogelijkheden toewijzen aan de bestaande procesuitdagingen van klanten, om hen te helpen het meeste uit de applicaties te halen. Oplossingen van Signavio voegen software voor procesmodellering, mining en beheer toe aan de mix. Samen met de enorme procesgegevens waar SAP-oplossingen al toegang toe hebben, is het resultaat een uitgebreid aanbod om bedrijfsprocessen te transformeren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SAP

SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.