Rubrik benoemt Lillian Reaume tot Chief People Officer

Ze is verantwoordelijk voor de wereldwijde HR-organisatie van Rubrik

| Rubrik | 2 min | 04 juni 2021 10:57
Afbeelding: Lillian Reaume, Chief People Officer bij Rubrik | Copyright: Rubrik
Rubrik, de Cloud Data Management Company, benoemt Lillian Reaume tot Chief People Officer. Reaume rapporteert, als onderdeel van het executive team, aan CEO Bipul Sinha. Ze is verantwoordelijk voor de wereldwijde HR-organisatie van Rubrik, inclusief cultuur en betrokkenheid, ontwikkeling en talentmanagement, en inclusie.

Reaume werkte voorheen bij Amazon, onder meer bij AWS en meer recentelijk als Head of HR bij Alexa. Lillian brengt meer dan twintig jaar aan HR-ervaring met haar mee en heeft een bewezen staat van dienst in het leiden en navigeren van succesvolle, grootschalige projecten in verandermanagement en het verbeteren van werknemersbetrokkenheid.

Bipul Sinha, CEO en medeoprichter van Rubrik: “Ik zie onze mensen als de grootste waarde. Het zijn namelijk onze mensen die van Rubrik een plek hebben gemaakt waar we trots op zijn. Tegelijkertijd stuwen zij ons vooruit terwijl we blijven groeien en ons ontwikkelen. We zijn enorm verheugd dat Lillian ons executive team komt versterken en kijken ernaar uit dat ze onze eigen cultuur zal waarborgen in onze volgende groeifase – en daarna."

“We bevinden ons op een uniek moment waarop we de mogelijkheid hebben om de enorme veranderingen van het afgelopen jaar als een kans te omarmen. We moeten nadenken over de toekomst van werk en hoe we een inclusieve omgeving creëren”, licht Lillian Reaume toe. “Ik ben echt onder de indruk van de aandacht die het executive team schenkt aan hun mensen, bedrijfswaarden en missie. Ik ben blij aan te sluiten in deze tijd van explosieve groei en samen te werken met teamleden van alle niveaus.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Rubrik

Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.