Snyk breidt zijn gratis abonnement uit met Snyk Code for Free

Om elke ontwikkelaar te helpen zijn applicaties te beveiligen

| Snyk | 2 min | 04 juni 2021 11:02
Copyright: Snyk
Snyk, de leider op het gebied van cloud-native applicatiesecurity, maakt Snyk Code, de nieuwste toevoeging aan het Snyk-platform, nu gratis beschikbaar. De missie van Snyk is om ontwikkelaars en DevOps-teams in staat te stellen hun applicaties te beveiligen. Als onderdeel van die securitymissie biedt Snyk een gratis abonnement voor Snyk Open Source, Snyk Container en Snyk Infrastructure as Code, zodat alle ontwikkelaars veilig kunnen coderen.

Wat is Snyk Code?

Conventionele Static Application Security Testing (SAST)-tools worden beperkt door lange scantijden en onnauwkeurigheid, wat leidt tot te veel valspositieven en een aantasting in het vertrouwen van ontwikkelaars. Snyk Code biedt een SAST-oplossing die eigen broncode scant en de meest prominente problemen van traditionele SAST-oplossingen aanpakt door ontwikkelaarsvriendelijk, snel en nauwkeurig te zijn. Het vult een belangrijke leegte in ons platform voor statische security-analyse en werkt op een manier die ontwikkelaars echt leuk zullen vinden.

De voordelen voor ontwikkelaars

Als individuele ontwikkelaar of bijdrager aan een open source-project, kan je je aanmelden voor Snyk om Snyk Code gratis te gaan gebruiken. Snyk geeft ontwikkelaars tot 100 Snyk Code-scans per maand gratis. Snyk Code for Free ondersteunt dezelfde kennisbank als de betaalde versie, inclusief Java, JavaScript en TypeScript, plus Python in bèta. In de komende weken zullen meer talen worden toegevoegd.

Door Snyk Code gratis te gebruiken, zullen de inspanningen van ontwikkelaars efficiënter en bruikbaarder worden. Het is een veilige ontwikkeling die knelpunten, leercurves en onbetaalbare kosten wegneemt. Brian Vermeer, Developer Advocate bij Snyk, benadrukt: “We zijn blij dat we elke ontwikkelaar opties kunnen bieden om hun applicaties beter te beveiligen. Door onze nieuwste service Snyk Code aan ons gratis abonnement toe te voegen, kunnen we ontwikkelaars de mogelijkheid geven om over de hele linie efficiënter en veiliger te werken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Snyk

Snyk is een DevOps-first securitybedrijf dat organisaties helpt om open source veilig te gebruiken. Snyk is de enige oplossing die naadloos en proactief kwetsbaarheden en licentie-inbreuken in open source dependencies en container images vindt en herstelt. De oplossing van Snyk is gebouwd op een uitgebreide, eigen database met kwetsbaarheden, die wordt onderhouden door een gespecialiseerd researchteam in Israël en Londen. Dankzij de nauwe integratie in bestaande DevOps-workflows, broncontrole (inclusief GitHub, Bitbucket, GitLab) en CI/CD-pipelines, maakt Snyk efficiënte beveiligingsworkflows mogelijk en wordt de mean-time-to-fix gereduceerd.
Meer over Snyk

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.