Björn Nievergeld door Conclusion Zuyd aangesteld als Manager Implementatie, Transitie en Roadmap

| Conclusion Zuyd | 2 min | 29 januari 2020 9:48
Afbeelding: Björn Nievergeld, Manager Implementatie, Transitie en Roadmap | Copyright: Conclusion Zuyd
Björn Nievergeld (36) is bij Conclusion Zuyd, de Limburgse dochter van Conclusion, aangesteld als Manager Implementatie, Transitie en Roadmap. Nievergeld is in deze functie verantwoordelijk voor de drie gelijknamige teams. Deze ondersteunen klanten bij organisatieveranderingen, projectwijzigingen en het vormen van strategische visie.

Nievergeld is sinds mei 2016 werkzaam bij Conclusion Zuyd en vervulde hiervoor de functie van Business Consultant. In deze rol was hij onder andere Agile-coach bij iLab, het innovatielab van de Politie Limburg. Nievergeld heeft een achtergrond in projectmanagement. Voordat hij bij Conclusion Zuyd aan de slag ging, werkte hij bij DSM. Hier werd hij gedetacheerd vanuit Open Line als Service Delivery Manager. Hij was in deze functie verantwoordelijk voor negen IT-teams.

Björn Nievergeld is verheugd om na drieënhalf jaar bij Conclusion Zuyd de stap naar Manager Implementatie, Transitie en Roadmap te maken: “Dit is hetgeen waar ik in mijn carrière naartoe heb gewerkt en ik vind het geweldig dat ik deze kans nu krijg. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team te groeien. Door mijn ervaring weet ik goed hoe het is om gedetacheerd te zijn. Die kennis, in combinatie met de input vanuit mijn team, vormt een sterke basis voor het doorvoeren van verbeteringen in onze bedrijfsvoering. Daarbij vind ik het belangrijk dat we samenwerken als één team. Ik geloof dat we met Conclusion Zuyd een goede richting opgaan en kan niet wachten om me in deze functie verder te ontwikkelen.”

Marco Bosma, Directeur van Conclusion Zuyd: “Ik ben blij dat Björn de groei bij ons kan maken. Hij heeft talent voor het bouwen van relaties. We willen langetermijnsamenwerkingen aangaan met klanten, partners en natuurlijk medewerkers. Björn heeft in zijn functie contact met al deze partijen en zijn talent voor het verbinden van mensen komt daarbij uitstekend van pas.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Conclusion Zuyd

Conclusion Zuyd is de Limburgse dochter van Conclusion. Conclusion Zuyd is de digitale transformatie specialist van het zuiden en helpt organisaties optimaal te presteren. Door te helpen bij digitale vraagstukken, draagt Conclusion Zuyd bij aan het vergroten van het concurrerend vermogen, de innovatiekracht en de winstgevendheid. Ze zijn gevestigd op de Brightlands campus in Heerlen, midden in de Limburgse markt waar zij zich zo betrokken voelen. Hier helpen ze, samen met hun opdrachtgevers, Limburg digitaal toekomstbestendig te maken.
Meer over Conclusion Zuyd

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.