Imou introduceert smart-home-beveiligingscamera’s met full-colornachtzicht

Met deze beveiligingscamera’s hebben gebruikers zelfs ’s nachts helder zicht in kleur op alles wat hen lief is

| Imou | 3 min | 04 juni 2021 17:34
Copyright: Imou
Imou, bekend van smart-homeproducten waaronder beveiligingscamera’s, introduceert zijn nieuwe productlijn in Nederland met full-colortechnologie, onder andere bestaande uit de Bullet 2S en de Cruiser. Met beide beveiligingscamera’s hebben gebruikers zelfs ’s nachts helder zicht in kleur op alles wat hen lief is. Imou zorgt voor een veilig gevoel thuis en geruststellend gevoel ver van huis.

Shayan Ghavam, Channel Sales manager bij Imou: “Uit ons onderzoek begin dit jaar blijkt dat een overgrote meerderheid van de consumenten in Nederland – 83 procent – een beveiligingscamera buiten zou plaatsen, met zicht op de voor- of achtertuin of de oprit. En 53 procent vindt nachtzicht een belangrijke eigenschap van een beveiligingscamera. Met de nieuwe Bullet 2S en Cruiser spelen we in op de behoefte aan 24/7 goed zicht. Onze nieuwste aanwinsten zijn je beste vriend in het donker.”

De Bullet 2S en Cruiser-camera’s zijn gemakkelijk te installeren en via de Imou Life-app kunnen instellingen worden aangepast en beelden worden bekeken. Ook zijn deze camera’s compatibel met Google Assistant en Alexa voor integratie in een smart-homesetup. Daarnaast kan de consument zelf kiezen of de beelden worden opgeslagen en hoe. Dit kan bijvoorbeeld in de Imou-cloud, maar ook lokaal beheer van data is mogelijk door gebruik te maken van een SD-kaart of NVR. Verder zijn de camera’s offline te gebruiken door te kiezen voor de SoftAP-modus.

Beide camera’s beschikken over Active Deterrence, waarmee ongewenste gasten weggejaagd kunnen worden door een ingebouwde spotlight en 110 dB-alarm. Verder zijn ze uitgerust met een speaker waarmee two-way-talk mogelijk is en bijvoorbeeld pakketinstructies aan de bezorger gegeven kunnen worden als er niemand thuis is.

Nieuw flagshipmodel: Bullet 2S 4MP

Ook is het nieuwe flagshipmodel van Imou, de Bullet 2S 4MP, nu in Nederland beschikbaar. Deze camera heeft een full-metalbehuizing en een F/1.2 apertuur. De grote apertuur van de lens en de power-beeldsensor zorgen voor volwaardig full-color-nachtzicht. Wanneer het donker wordt, lijkt het alsof de beelden op klaarlichte dag zijn opgenomen, zelfs zonder gebruik van de spotlights en als er minimale straatverlichting is. Mocht er helemaal geen lichtinval meer zijn, dan heeft de Bullet 2S nog altijd de twee spotlights die feller worden bij beweging.

Deze 4-megapixelcamera heeft een IP67-certificaat waardoor de Bullet 2S zowel buiten- als binnenhuis onder verschillende weersomstandigheden te gebruiken is. De two-way-talk-speaker zorgt ervoor dat je met mensen bij de deur kunt praten en de 110 dB-sirene jaagt ongewenste gasten weg. Ook heeft de camera AI-persoonsidentificatie, waarbij instant notificaties naar gekoppelde apparaten worden gestuurd.

Cruiser 4MP

De Cruiser 4MP is een outdoor PTZ-camera (Pan/Tilt/Zoom-camera). Doordat hij tot 355° kan meedraaien en tot 90° kan worden gekanteld is deze camera heel geschikt om grote gebieden in de gaten te houden, zoals een grote achtertuin of een hele voorgevel. De full-color-nachtzichtmodus zorgt met behulp van de ingebouwde spotlights in de avond voor helderheid alsof het klaarlichte dag is. Deze 4-megapixelcamera is IP66-gecertificeerd en kan zonder problemen buiten in verschillende weersomstandigheden worden gebruikt. De camera heeft smart tracking en human detection, waarmee mensen accuraat herkend en gevolgd kunnen worden. Gebruikers kunnen notificaties aanzetten om een seintje op hun smartphone te krijgen als er iemand gedetecteerd is.

De Cruiser 4MP en de Bullet 2S 4MP zijn beschikbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 139,99 en € 119,99 bij Coolblue, Mediamarkt, Bol.com en andere verkooppunten in Nederland.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Imou
Imou voorziet IoT-gebruikers over de hele wereld van een 3-in-1-systeem dat bestaat uit Imou Cloud, slimme apparaten en slimme technologieën – ontworpen voor gebruik thuis en in het mkb. Het open cloudplatform voor integratie met derde partijen maakt Imou perfect voor het creëren van slimme IoT-ecosystemen. Het doel van Imou is om een veilige woonomgeving te creëren voor klanten, waarbij gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding voorop staan.
Meer over Imou
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.