Anker Innovations brengt entertainment naar het grote doek

Met de Full HD Nebula Vega Portable beamer

| Anker Innovations | 2 min | 5 juni 2021 13:19
Copyright: Anker Innovations
Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, brengt binnenkort haar nieuwe Full HD beamer, de Nebula Vega Portable, op de markt.

De uitstekende helderheid van deze beamer gecombineerd met diverse opties maakt de Vega Portable een aantrekkelijke draagbare beamer. De geavanceerde projectietechnologie van HDR10 en 500 ANSI-lumen aan hoge helderheid zorgen ervoor dat films en series in full HD worden geprojecteerd. Door de ultra-fast autofocus heb je altijd scherp beeld en de beamer heeft een ingebouwde standaard voor stabiliteit. De beamer heeft daarnaast twee luidsprekers met een uitgangsvermogen van beide 4 W Dolby Digital Plus en zorgen daarmee voor een diep stereogeluid.

Nebula Vega Portable beschikt over Android TV 9.0, met meer dan 5.000 beschikbare apps geïnstalleerd, waaronder YouTube en Hulu. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te casten vanaf jouw eigen smartphone. Met een volle accu kan er 3 uur lang zonder stroom video’s bekeken worden, waardoor je dus altijd en overal kunt genieten van een film. De beamer is daarnaast ideaal om de aankomende EK wedstrijden op het grote doek (of een witte muur) te bekijken.

De Nebula Vega Portable is vanaf 8 juni verkrijgbaar via onder andere Bol.com voor €649,-Naast de Nebula Vega Portable heeft Anker Innovations nog meer hoge kwaliteit beamers in hun assortiment in diverse prijsklassen. Zoals bijvoorbeeld de Mars II Pro of de Apollo Projector.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Anker Innovations
Anker Innovations is marktleider in snelle oplaadtechnologie en consumentenproducten voor smart home, smart audio en smart driving. De innovaties worden op de markt gebracht onder vijf merken: Anker, Eufy, Nebula, Roav en Soundcore.
Meer over Anker Innovations
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.