Leer in één week alles over hybride werken!

Een Hybride Challenge Week vol inspirerende sprekers

| Zo Werkt Het | 3 min | 7 juni 2021 12:16
Copyright: Zo Werkt Het
De ‘Hybride Werken’ campagne van Zo Werkt Het en Ministerie I&W is volop in gang. Om de voordelen van deze nieuwe manier van werken te benadrukken én vast te houden, organiseert het platform van 14 t/m 18 juni de nationale Hybride Challenge Week. In deze week maken organisaties dagelijks kennis met hybride werken middels inspirerende webinars en worden zij aangestuurd en geholpen met het maken van een plan voor de organisatie.

In deze speciale week worden werkgevers én werknemers op een laagdrempelige manier per dag meegenomen in alle voordelen van hybride werken. Deze week biedt dagelijks inspirerende webinars met nieuwe inzichten voor o.a. een comfortabelere, duurzamere en vitalere manier van werken en moedigt de deelnemer aan zelf na te denken over de ideale situatie in zijn organisatie.

Aanmelden voor de gehele week of voor één of meerdere webinars kan via het inschrijfformulier op www.zowerkthet.nl/hybride-challenge-week. De webinar uitnodigingen komen via de mail dan bij je binnen.

Zo zien de webinars van de Hybride Challenge Week eruit

  • 14 juni 10:00 - De week start met de Hybride Kick On. Mariette van Empel, programmadirecteur duurzame mobiliteit (Ministerie I&W) en bestselling auteur Jan van Setten laten je in een dynamische live webinar met Q&A kennis maken met hybride werken, de voordelen ervan en hoe dit toegepast kan worden in jouw organisatie.
  • 15 juni 10:00 - Op dinsdag staat het thema thuiswerken centraal. Sluit aan bij de online paneldiscussie, met dagvoorzitter waar landelijke mobiliteitsexperts het gesprek aan gaan met de thuiswerkgevers van het afgelopen jaar. Hierin komen o.a. de volgende toics aan bod: de knelpunten, de mogelijkheden, bijkomende subsidies en diverse best practises met elkaar.
  • 16 juni 15:30 - Ook de gezondheid van werknemers is een belangrijk thema. Leer alles over gezond werken, zowel fysiek als mentaal, op de derde challenge dag van deze week. Op woensdag neemt vitaliteitsexpert Tessa Kuipers deelnemers in een workshop van een klein uur. Met topics als lifestyle, werkgeluk en de werk/privé-balans maakt dit het een workshop die voor iedereen interessant kan zijn.
  • 17 juni 14:00 - Op donderdag moedigt de challenge je o.a. aan wat vaker de fiets te pakken. De dagvoorzitter gaat in gesprek met o.a. Hugo Houppermans (directeur Coalitie Anders Reizen) en Gwenda Zuurbier (Ministerie I&W) om erachter te komen wat de noodzaak van duurzame mobiliteit is en welke subsidies en regelingen een werkgever hiervoor kan aanvragen.
  • 18 juni 10:00 - Wat is er geleerd tijdens deze Hybride Challenge Week en hoe moet je als werkgever hier nu mee verder? De Challenge Week wordt afgesloten met een live Q&A waarin de dagvoorzitter samen met een van de organisatoren van het event terugblikt op de afgelopen dagen. Welke vragen zijn er langsgekomen deze week en ziet de toekomst van organisaties eruit? Dit en meer tijdens een interactieve laatste live webinar.

Aan de slag met het Hybride Werken plan

Op www.zowerkthet.nl/hybride-werken kan elke organisatie zich gratis inschrijven om zelf te aan de slag te gaan met het maken van een hybride plan voor zijn/haar organisatie. Voor meer handvatten en tips & tricks kunnen bedrijven via de website ook handige informatiepakketten aanvragen. Wanneer er hiervoor advies op maat gewenst is bieden de professionals van de landelijke mobiliteitsregio’s gratis ondersteuning aan bij het maken en uitvoeren van hybride plan.

In het kader van de campagne werkt Zo Werkt Het samen met verschillende partners en maakt iedere deelnemende organisatie kans op een leuke prijs, inclusief een op maat gemaakt mobiliteits-advies voor zijn/haar organisatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zo Werkt Het
Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobiliteitsregio’s en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.
Meer over Zo Werkt Het
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.