CM.com opent zijn eerste Amerikaanse kantoor in Los Angeles

| CM.com | 2 min | 29 januari 2020 15:51
Gewaardeerd
CM.com heeft zijn eerste Amerikaanse kantoor geopend in Los Angeles, Californië. De aanbieder van het wereldwijde Conversational Commerce platform is na het succes in Europa en Zuidoost-Azië klaar om de VS te veroveren.

Het bedrijf heeft Brian Grushcow aangesteld als Directeur Noord-Amerika. Hij moet ervoor zorgen dat CM.com voet aan de grond krijgt in de Amerikaanse markt. Brian heeft de nodige ervaring met het veroveren van marktaandeel voor bedrijven in de technologiesector.

CM.com gaat relaties opbouwen met Amerikaanse ondernemingen in verschillende sectoren, waaronder retail, finance, transport, logistiek, media en marketing. Vanaf het begin gaat het bedrijf zijn full-service dienstenpakket aanbieden dat onder meer Conversational Commerce, ticketingsoftware, betaal- en identiteitsoplossingen en voicetechnologie voor alle soorten platformen omvat.

Met teams in drie continenten geeft CM.com zijn klanten toegang tot de wereldmarkt. Met twintig jaar ervaring in het leveren van Conversational Commerce oplossingen is CM.com klaar voor de succesvolle ondersteuning van klanten in de VS en Noord-Amerika.

“Om zaken te doen in Amerika moet je in Amerika zijn”, aldus Hodny Benazzi, General Manager bij CM.com. “In de wereldwijde markt van vandaag is het belangrijk om dichtbij de grootste en spectaculairste technologiebedrijven ter wereld te zijn. We hebben al veel interesse gehad van bedrijven uit de VS in het verleden. Met ons nieuwe kantoor kunnen we deze kansen nu gaan verzilveren.”

Jeroen van Glabbeek, CEO bij CM.com: “We zien veel groeipotentieel en de kans op nieuw marktaandeel in nieuwe regio’s, zoals Zuidoost-Azië en nu de VS. We hebben al een nauwe samenwerking met de grote techreuzen uit Californië, dus een kantoor ter plekke openen is een logische volgende stap. We kijken ernaar uit om onze bestaande relaties in deze regio verder uit te diepen en nieuwe aan te knopen.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over CM.com
CM.com is een Conversational Commerce platform dat bedrijven en merken verbindt met de mobiele telefoons van miljarden consumenten wereldwijd. Het bedrijf biedt Messaging kanalen, zoals SMS, RCS, WhatsApp en Apple Business Chat in combinatie met een Customer Data Platform en andere platformfunctionaliteiten. CM.com is het eerste CPaaS-platform ter wereld met geïntegreerde betalingsfunctionaliteit. Vele klanten vertrouwen op de producten van CM.com voor betere marketing, betere sales en betere service aan hun klanten.
Meer over CM.com
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.