Enkele wijzigingen in Google's advertentietechnologie

Onder andere een verbeterde toegang tot gegevens

| Google | 1 min | 07 juni 2021 14:34
Copyright: Google
De tools die worden gebruikt door digitale uitgevers en adverteerders - vaak advertentietechnologie genoemd - helpen websites en apps geld te verdienen en hoogwaardige inhoud te financieren. Advertentietechnologie helpt onze grote en kleine advertentiepartners ook om klanten te bereiken en hun bedrijf te laten groeien. Onze advertentietechnologietools zijn ontworpen om samen te werken met zowel onze partners als concurrenten. Daarom delen we de toegang tot advertentiegegevens om inkomsten te genereren met uitgevers en bieden we toegang tot meer dan 700 concurrerende adverteerdersplatforms en 80 uitgeversplatforms voor onze producten.

De afgelopen twee jaar hebben we samengewerkt met de Franse Mededingingsautoriteit (FCA) om hun vragen over onze advertentietechnologie te beantwoorden, en meer specifiek over Google Ad Manager, ons uitgeversplatform.

Hoewel we van mening zijn dat we waardevolle diensten bieden en op basis van verdiensten concurreren, streven we ernaar om overal proactief samen te werken met regelgevende instanties om verbeteringen aan onze producten aan te brengen. Daarom zijn we, als onderdeel van een algemene oplossing van het onderzoek van de FCA, een reeks toezeggingen overeengekomen om het voor uitgevers gemakkelijker te maken om gebruik te maken van gegevens en onze tools te gebruiken met andere advertentietechnologieën. We zullen deze wijzigingen de komende maanden testen en ontwikkelen voordat we ze breder uitrollen, inclusief enkele wereldwijd.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Google
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.