SAP’s nieuwe Mobile Experience

De Intelligent Enterprise binnen handbereik

| SAP | 2 min | 07 juni 2021 18:12
Copyright: SAP
De nieuwe mobiele ervaring van SAP plaatst mensen in het hart van bedrijfsprocessen - overal en altijd. In de afgelopen jaren zijn de werkstijlen in veel industrieën drastisch veranderd, waarbij mobiel de overheersende ervaring en een cruciale motor van procesinnovatie is geworden. De komende jaren zullen bedrijfsprocessen steeds meer geautomatiseerd worden en zullen beslissingen nog sneller worden genomen zonder op kantoor of achter een bureau te zitten. Gegevens die worden gegenereerd door intelligente, verbonden apparaten zullen de kernprocessen van veel industrieën hervormen. De COVID-19-pandemie heeft de transformatie naar een digitale en flexibele manier van werken verder versneld.

Wat niet verandert, is dat mensen centraal moeten staan in zowel processen als software en moeten vvragen om ervaringen die er echt toe doen en hen helpen om hun werk of taken altijd en overal gedaan te krijgen, ongeacht hun werkstijl. Dit wordt vaak over het hoofd gezien als het over bedrijfs- of IT-processen in het algemeen gaat. En daar moet duidelijk verandering in komen.

De integraties en end-to-end-processen van SAP zijn belangrijke factoren voor het creëren van bedrijfswaarde. De Intelligent Enterprise moet echter een mensgericht systeem zijn dat zich aanpast aan de zakelijke behoeften door gebruikers contextueel relevante inzichten te bieden, zodat ze in realtime en overal weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Dit jaar introduceert SAP op SAPPHIRE NOW de nieuwe mobiele ervaring van SAP en deelt ze een glimp van de nieuwe native entry point-app: SAP Mobile Start.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SAP

SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.