Azure Virtual Desktop

Het flexibele cloud VDI-platform voor de hybride werkplek

| Microsoft | 1 min | 07 juni 2021 18:17
Copyright: Microsoft

Toen Microsoft bijna twee jaar geleden Windows Virtual Desktop lanceerde, voorspelde niemand dat een wereldwijde pandemie miljoenen werknemers zou dwingen het kantoor te verlaten en thuis te werken. Organisaties over de hele wereld migreerden belangrijke apps en gegevens naar de cloud om de veerkracht en wendbaarheid van het bedrijf te vergroten. En om het nieuwe externe personeelsbestand te ondersteunen, hebben veel bedrijven zich tot Windows Virtual Desktop gewend om externe gebruikers een veilige, eenvoudig te beheren, productieve persoonlijke computerervaring te bieden met Windows 10 vanuit de cloud.

In de toekomst zullen organisaties een evoluerende reeks scenario's voor werken op afstand en hybride werk moeten ondersteunen. Om haar klanten en partners te helpen om aan deze nieuwe hybride werkeisen te voldoen, breidt Microsoft haar visie uit om een flexibel cloud-VDI-platform te worden voor bijna elke gebruikssituatie, die vrijwel overal toegankelijk is. Een modern VDI-platform moet veilig, schaalbaar en eenvoudig te beheren zijn en tegelijkertijd een naadloze, hoogwaardige ervaring bieden aan eindgebruikers. Het moet organisaties ook de flexibiliteit geven om oplossingen aan te passen en te bouwen met de kerntechnologie.

Om deze bredere visie en de veranderende behoeften van haar klanten te ondersteunen, kondigt Microsoft vandaag nieuwe mogelijkheden, nieuwe prijzen voor app-streaming en het veranderen van de naam van de Windows Virtual Desktop-service in Azure Virtual Desktop aan.


Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.