Celonis stelt Carlos Kirjner aan als Chief Financial Officer

Wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de financiële strategie en organisatie binnen het bedrijf

| Celonis | 1 min | 08 juni 2021 10:55
Copyright: Celonis
Carlos Kirjner is de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) van Celonis. Kirjner komt over van Google, waar hij verantwoordelijk was voor de financiën van verschillende belangrijke takken binnen het bedrijf. Bij Celonis zal Kirjner wereldwijd verantwoordelijk zijn voor de financiële strategie en organisatie binnen het bedrijf.

Als Vice President Finance bij Google overzag hij operations voor Google’s advertentie business, engineering en sales, Google Search en Google Maps. Zijn werkgebieden genereerden jaarlijks zo’n 150 miljard dollar omzet en boden werk aan tienduizenden werknemers.

Voordat hij bij Google werkte was Kirjner analist bij Sanford C Bernstein & co. Hij was één van de eerste experts die het belang van cloud computing voorzag. Hij startte zijn carrière bij McKinsey & Co. Eind jaren negentig was hij daar partner tech en telecom.

Basti Nominacher, co-CEO en medeoprichter Celonis: “Carlos is een visionair met een bewezen staat van dienst in het spotten van trends in de IT. Hij ziet innovaties aankomen en kan een organisatie in een snel veranderd landschap aansturen. Zijn voorspellende blik en ervaring helpen ons om onze ambitieuze doelstellingen te bereiken. Celonis zet de standaard voor onze branche, nu en in de toekomst. Carlos’ komst verstevigt die positie en garandeert onze groei en impact voor de lange termijn.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Celonis
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.