StorMagic en Zerto leveren voor HPE Complete gevalideerde oplossing

Voor de bescherming van workloads van edge tot edge

| StorMagic | 3 min | 08 juni 2021 11:50
Afbeelding: HPE, StorMagic en Zerto beveiligen workloads van edge tot cloud | Copyright: StorMagic
StorMagic, aanbieder van oplossingen die de IT-opslag en -beveiliging van edge tot core vereenvoudigen, maakt bekend dat StorMagic SvSAN en Zerto’s marktleidende platform voor cloud databeheer en gegevensbescherming door HPE zijn gevalideerd voor gebruik met HPE Proliant-servers. De gecombineerde oplossing wordt aangeboden op basis van het HPE Complete Program en helpt organisaties met het beschermen van workloads van edge tot edge, tussen edge en core en tussen edge en cloud.

“Door het toenemende gebruik van IoT, machine learning en artificial intelligence is edge computing bedrijfskritisch geworden voor moderne bedrijfsprocessen. Daarmee groeit het belang van databescherming binnen edge computing-omgevingen”, zegt Caroline Seymour, vice president Product Marketing bij Zerto. “Het doet ons een genoegen om deze nieuwe oplossing op de markt te introduceren. Dit biedt organisaties meer opties voor het realiseren van kostenbesparingen en het opvoeren van de bescherming voor data die aan de edge ligt opgeslagen.”

Het platform van Zerto voorziet in continuous data protection (CDP). Het combineert disaster recovery, back-upfunctionaliteit en mogelijkheden voor datamigratie tot één gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer en de bescherming van data op locatie, in hybride clouds en in multi-cloudomgevingen. SvSAN is een virtueel SAN dat complexe processen binnen edge computing-omgevingen vereenvoudigt. De oplossing maakt gebruik van software-defined storage-technologie om een einde te maken aan de noodzaak van fysieke SAN’s en alle kosten die daarbij komen kijken. De combinatie van SvSAN met het platform van Zerto en HPE ProLiant-servers beschermt zowel edge als niet-edge workloads. De gevalideerde oplossing wordt nu ook binnen het HPE Complete-portfolio aangeboden en biedt organisaties ultieme bescherming van de datasets die binnen edge computing actief zijn.

“De testprocessen van HPE Complete waarborgen de compatibiliteit, interoperabiliteit en betrouwbaarheid van de storage-oplossingen van onze partners. Eindgebruikers in alle delen van de wereld kunnen ze eenvoudig aanschaffen via HPE en onze kanaalpartners”, zegt Chris Powers, vice president Collaborative Platform Development HPE Storage & Big Data bij HPE. “Door het combineren van onze krachtig presterende, veilige en veelzijdige HPE ProLiant-servers met SvSAN van StorMagic en de continuous data protection van Zerto bieden we een aantrekkelijke oplossing aan waarmee klanten trefzeker kunnen voorzien in de behoeften binnen edge-omgevingen, ondanks beperkingen qua ruimte en IT-resources.”

“Creatie van data en rekenkracht verplaatst zich steeds meer naar de edge. Dit kan de nodige uitdagingen qua IT opleveren binnen sectoren zoals zelfrijdende auto’s, olie en aardgas, robotica en gezondheidszorg”, zegt Brian Grainger, CRO en lid van de Raad van Bestuur. “HPE, StorMagic en Zerto leveren samen een ideale oplossing af voor het beschermen van data-intensieve workloads. Deze oplossing komt tegemoet aan de hoge eisen die edge computing-omgevingen stellen aan het prestatievermogen, de verwerking en het ruimteverbruik.”

Beschikbaarheid

De nieuwe oplossing is per direct wereldwijd verkrijgbaar via HPE Complete Partners, inclusief Zerto.

Meld u aan voor een webinar met Zerto en StorMagic op 8 juni 2021 om 17:00 CET of download hier de solution brief om meer te weten te komen over de nieuwe oplossing.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over StorMagic
StorMagic maakt een einde aan de complexiteit van edge computing-omgevingen en loopt voorop in de markt door edge en core samen te brengen. Onze storage- en security-oplossingen zijn krachtig, flexibel, gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt en bieden organisaties met één tot duizenden locaties functionaliteit van grootzakelijke kwaliteit. SvSAN is een van twee nodes voorzien virtueel SAN met hoge beschikbaarheid, die werd ontwikkeld voor hyperconverged edge en kleine datacenter-sites. SvKMS is een encryption key manager voor edge-omgevingen, datacenters en de cloud. ARQvault is de eerste intelligente dynamische repository die in staat is om data vanuit alle mogelijke bronnen te verzamelen, permanent op te slaan en snel terug te vinden. Organisaties in alle delen van de wereld zetten de oplossingen van StorMagic in op duizenden locaties voor het opslaan, beschermen en benutten van data in edge-omgevingen en het realiseren van forse kostenbesparingen. 
Alle product- en bedrijfsnamen die in dit persbericht worden vermeld zijn mogelijk merken van hun geregistreerde eigenaars
Meer over StorMagic
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.