H2O.ai introduceert H2O AI Hybrid Cloud

Via dit AI-platform kunnen organisaties snel AI-modellen en -toepassingen ontwikkelen, delen en gebruiken

| H2O.ai | 3 min | 08 juni 2021 14:13
Copyright: H2O.ai
H2O.ai heeft H2O AI Hybrid Cloud gelanceerd. Via dit AI-platform kunnen organisaties snel AI-modellen en -toepassingen ontwikkelen, delen en gebruiken.

H2O AI Hybrid Cloud biedt iedereen binnen een organisatie de mogelijkheid om AI op innovatieve wijze in te zetten voor het genereren van betere prognoses, het stroomlijnen van processen, het reduceren van risico’s en het personaliseren van de klantenervaring. Het platform biedt functionaliteit en automatiseringsmogelijkheden voor het volledige data science proces, inclusief het koppelen van databronnen en het voorbereiden van data, het bouwen, interpreteren en beheren van modellen en het ontwikkelen en delen van AI-toepassingen.

H2O AI Hybrid Cloud draait op Kubernetes, waardoor organisaties het zowel in elke cloud, als op een IT-infrastructuur op locatie kunnen laten functioneren. Het platform voorziet in ruim 200 data connectoren, automatische datavisualisatie, automatische ontwikkeling van functies op basis van datasets, AutoML voor data in tabellen, tijdsreeksen, afbeeldingen en video’s en machine learning-technologie die bijdraagt aan data governance en voortdurende optimalisatie van modellen. H2O AI Hybrid Cloud is geïntegreerd met partnerorganisaties zoals Snowflake, zodat data engineers AI-modellen kunnen ontwikkelen en datarecords kunnen voorzien van scores op basis van hun favoriete taal: SQL.

De H2O AI Hybrid Cloud werkt met het eerder gelanceerde H2O Wave en is ontwikkeld voor organisaties die AI toegankelijk willen maken voor hun zakelijke gebruikers. Via het H2O Wave open source development framework op basis van Python kunnen ontwikkelaars, data scientists en machine learning-experts eenvoudig geavanceerde applicaties bouwen die gebruikmaken van AI-modellen.

H2O Hybrid Cloud beschikt over een AppStore waar organisaties de eigen AI-applicaties, die met H2O wave zijn ontwikkeld, kunnen publiceren en delen. In de AppStore bevinden zich bij installatie al een paar kant-en-klare applicaties, zoals Automatic Insights of Recommendations. Organisaties kunnen die gebruiken om hun AI-toepassingen nog sneller in productie te nemen.

Mark Bakker, AI Strategy Adviser voor EMEA bij H20.ai: Deze lancering laat de evolutie van AI en van ons bedrijf zien, van eerst de focus op het bouwen van modellen naar nu de focus op het realiseren van waarde uit data. Om teleurstelling in AI te voorkomen is het essentieel om AI-modellen nu snel in te zetten en – nog belangrijker – zakelijke gebruikers ermee te laten werken. Door het creëren van AI (smartphone) applicaties die de modellen gebruiken – en zo AI dus letterlijk in handen van de zakelijke gebruiker te krijgen, kunnen bedrijven AI echt zakelijk gaan benutten.”

Red Hat OpenShift is al van plan het platform te certificeren om te voldoen aan de vraag van bedrijven rond hybride clouds en multi-cloudomgevingen. “Red Hat OpenShift is geoptimaliseerd voor H2O Driverless AI en H2O Open Source. Dit maakt het eenvoudiger voor organisaties om de oplossingen van H2O.ai in te zetten en beheren in hybride clouds. We werken nauw met H2O.ai samen om H2O AI Hybrid Cloud voor OpenShift te certificeren teneinde de snel groeiende populariteit van deze oplossingen kracht bij te zetten”, zegt Joe Fernandes, vice president en directeur Cloud Platforms bij Red Hat.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over H2O.ai
H2O.ai is een vooraanstaande aanbieder van AI-technologie waarmee organisaties in korte tijd eersteklas AI-modellen en -toepassingen kunnen ontwikkelen. Het verlegt voortdurend de grenzen op het gebied van artificial intelligence en levert continu nieuwe platforms en technologieën af die meer gebruikers toegang bieden tot verantwoorde AI-oplossingen. 

H2O.ai wil AI democratiseren door het eenvoudiger te maken voor mensen om verantwoorde geavanceerde AI-oplossingen te ontwikkelen en gebruiken. Daartoe creëert het bedrijf een cultuur van betrokken ‘makers’: gebruikers, klanten, partners, ondernemers en de eigen ontwikkelaars. H2O voorziet hen van alle technologie die zij nodig hebben om AI-toepassingen te ontwikkelen. H2O is een toonaangevend open source-platform voor data science en machine learning. Het wordt gebruikt door honderdduizenden data scientists in alle delen van de wereld.
Meer over H2O.ai
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.