Unisys neemt Unify Square over voor $152,5 miljoen

Overname creëert bedrijfsbrede oplossing voor optimale samenwerking

| Unify Square | 2 min | 08 juni 2021 14:23
Copyright: Unify Square
Unisys, wereldwijd bedrijf in IT-oplossingen, neemt Unify Square, leverancier van veilige samenwerkings- en communicatieplatformen, over voor $152,5 miljoen. Unisys financiert de transactie in contanten. Met de overname kan Unisys het Unified Communications as a Service (UCaaS)-aanbod van Unify Square inzetten om haar digitale werkplekdiensten, gericht op de optimale werknemerservaring, verder te ontwikkelen.

Naadloze, snelle en bedrijfsbrede samenwerking

Door de overname zijn Unisys en Unify Square in staat om hun klanten te helpen met:
  • Een versnelde transformatie. Bedrijven kunnen hun digitale werkplektrajecten versnellen door snel en naadloos over te stappen van legacy on-premise communicatieplatformen naar moderne, cloudgebaseerde samenwerkingstoepassingen.
  • Proactieve evaluatie van ervaringen door realtime analyse. Bedrijven kunnen nu actief de ervaring van werknemers op meerdere platformen beoordelen, analyseren en verbeteren en tegelijkertijd IT-prestaties verbeteren.
  • Uitgebreide governance en beheer. Dankzij de ingebouwde compliance- en beveiligingsmogelijkheden bieden de Unify Square-oplossingen een beleidskader en robuuste functionaliteit voor het maken van beleidsregels voor de samenwerkingsplatformen. Deze dekken alle scenario’s betreffende security- en lifecycle management af.

"Met de overname van Unify Square verhoogt de winstgevendheid van de digital workplace-tak van Unisys", zegt Peter Altabef, voorzitter en CEO van Unisys. "De UCaaS-markt waarin Unify Square actief is, behoort tot één van de snelst groeiende marktsegmenten voor digitale werkplekdiensten. Door de overname kan Unisys hoogwaardigere oplossingen leveren die de productiviteit en medewerkerstevredenheid ten goede komen."

"Unisys en Unify Square hebben een gedeelde visie op hoe bedrijven zich gemakkelijker aanpassen aan de nieuwe realiteit van een hybride personeelsbestand", zegt John Case, CEO van Unify Square. "Het doel van Unify Square is om voor onze enterprise klanten een complete set aan software en diensten te creëren die een naadloze, veilige ervaring biedt aan werknemers. Samen met Unisys krijgen we een unieke kans om meer ondernemingen te helpen in deze nieuwe digitale werkomgeving."

Amy Loomis, onderzoeksdirecteur voor IDC's Future of Work Agenda practice: "Werkgevers moeten investeren in de ontwikkeling, ondersteuning, beleidsregels en procedures van de werkplekinfrastructuur. Dit stelt werknemers in staat om altijd, overal en vanaf elk apparaat veilig toegang te krijgen tot de mensen, tools en gegevens die ze nodig hebben. De overname van Unify Square door Unisys biedt werkgevers de software, diensten en support die ze nodig hebben om de hybride werkmodellen van de toekomst te ondersteunen."

De overnameprijs is onder voorbehoud van gebruikelijke aanpassingen op basis van de slotkas, de schuldenlast en het werkkapitaal. Voor toelichtingen en definities met betrekking tot de financiële kerngetallen van Unisys, inclusief aangepaste EBITDA en aangepaste vrije kasstroom, verwijzen we naar de Unisys 1Q21 earnings release op de website. Clearsight Advisors, Inc. trad op als exclusief financieel adviseur van Unify Square.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Unify Square

De software en diensten van Unify Square optimaliseren en verbeteren 's werelds grootste samenwerkings- en communicatie-implementaties en helpen bedrijven hun vergaderingen, chats en gesprekken te beheren en te beveiligen. De PowerSuite™ software van het bedrijf creëert een dashboard dat inzichten blootlegt en samenwerkingsplatformen helpt beheren - het optimaliseert en transformeert prestaties en de effectiviteit van de gebruikers. Unify Square is een wereldwijde elite partner van Microsoft en Zoom. 
Meer over Unify Square

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.