Vertiv organiseert Data Center Cooling Innovation Forum

Experts aan het woord over het groeiende belang van koeltechnologieën in Noord-Europese datacentermarkt

| Vertiv | 2 min | 08 juni 2021 15:09
Copyright: Vertiv
Op donderdag 10 juni 2021 om 13.00 uur organiseert Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, het virtuele Data Center Cooling Innovation Forum. Tijdens dit event nemen datacenteranalisten en experts de actuele ontwikkelingen en trends in de Noord-Europese datacentermarkt door. Zij delen hun ervaringen en overwegingen voor toekomstige implementaties van koeloplossingen. Daarnaast geeft het panel inzicht in de nieuwste innovaties, zoals de meest recente vloeistofkoelingstechnologie.

Data Center Cooling Innovation Talkshow

De pandemie heeft geleid tot een versnelling van de digitale transformatie. Voor de datacenterindustrie heeft zich dat vertaald in een snelle groei. Wat dit precies betekent voor de Noord-Europese datacentermarkt wordt uitgelegd door Penny Madson-Jones, directeur EMEA Data Center Research bij CBRE. Karsten Winther, commercieel directeur EMEA bij Vertiv, zet de vraag centraal of datacenters zijn voorbereid op de innovaties van morgen. Verder zal Ali Moinuddin, Managing Director bij Uptime Institute, dieper ingaan op de vraag wanneer koeling binnen datacenters een rol gaat spelen. Alexander de Flon Rønning, Design & Product Manager bij Green Mountain, vertelt meer over hun nieuwe innovaties in duurzame datacenterkoeling en sluit hiermee de talkshow af.

Vertiv Leadership Talk

Het tweede deel van het programma is de Vertiv Leadership Talk. Deelnemers worden door middel van AR door Vertiv-experts rondgeleid langs meerdere innovaties op het gebied van technologische toepassingen voor datacenters, waaronder gekoelde waterunits, outdoor package en vloeistofkoelingsoplossingen.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich gratis aanmelden om in gesprek te gaan met datacenteroperators, professionals, beleidsmakers en technologische innovators om erachter te komen wat de toekomst ons brengt op het gebied van koelingssystemen voor datacenters. Schrijf je hier in voor het live event, gevolgd door een Q&A en netwerksessies.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.