Snowflake kondigt innovaties aan voor de Data Cloud

Aankondigingen die bedrijven helpen om nog beter van data te profiteren

| Snowflake | 1 min | 08 juni 2021 16:02
Copyright: Snowflake
Datacloudbedrijf Snowflake heeft op de Snowflake Summit drie nieuwe aankondigingen gedaan die bedrijven helpen om nog beter van data te profiteren:
  • Een uitgebreid data-aanbod en groeiende mogelijkheden op Snowflake Data Marketplace, plus de algemene beschikbaarheid van de Data Marketplace. Zo kunnen klanten in verschillende sectoren toegang krijgen tot meer data in de Data Cloud voor hun meest uitgebreide data-insights.
  • Er komen innovaties aan op het gebied van dataprogrammeerbaarheid, wereldwijde data governance en platformoptimalisaties om organisaties in staat te stellen meer data samen te brengen in de Data Cloud. Hierdoor wordt meer waarde uit data en krachtige zakelijke inzichten gehaald.
  • ‘Powered by Snowflake’ wordt gelanceerd. Dit is een Snowflake Partner Network-programma dat speciaal is ontworpen om bedrijven en applicatieontwikkelaars sneller in staat te stellen gedifferentieerde applicaties te leveren door ze in alle fasen van de applicatiereis te ondersteunen in Snowflake's Data Cloud.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Snowflake
De missie van Snowflake is om elke organisatie datagestuurd te laten zijn. Ons cloud dataplatform maakt dat mogelijk door onmiddellijke elasticiteit, veilige gegevensuitwisseling en prijs per seconde te leveren, over meerdere clouds. Snowflake combineert de kracht van datawarehousing, de flexibiliteit van big data-platforms en de elasticiteit van de cloud tegen een fractie van de kosten van traditionele oplossingen.
Meer over Snowflake
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.