Equinix breidt Silicon Valley Campus uit met energiezuinig datacenter van $ 142 miljoen

Nieuwe locatie voorziet in groeiende behoefte aan interconnectie en bevordert digitale transformatie van bedrijven

| Equinix | 1 min | 9 juni 2021 13:43
Gewaardeerd
Afbeelding: De Equinix SV11 data center colocation vloer | Copyright: Equinix
Equinix, Inc. opent binnenkort het nieuwste International Business Exchange™ (IBX®)-datacenter in Silicon Valley, gelegen op de Great Oaks-campus in San Jose, om nog meer enterprise partners en klanten te bedienen. De locatie van $ 142 miljoen, genaamd SV11, zal naar verwachting op 30 juni 2021 worden geopend. SV11 ondersteunt in de toenemende vraag van bedrijven naar premium datacenterdiensten voor het bevorderen van hun digitale transformatie.

Bloom Energy-brandstofcellen

SV11-klanten kunnen hun CO2-voetafdruk verminderen met behulp van Equinix' duurzame inkoopstrategie voor hernieuwbare energie en het gebruik van energie-efficiënte systemen in het gehele datacenter. Het is de eerste keer dat het bedrijf Bloom Energy-brandstofcellen zal inzetten als primaire bron van energieopwekking, met het elektriciteitsnet en generatoren als back-upbronnen.

Deze ontwikkeling zet Equinix' zoektocht naar alternatieve, betrouwbare en duurzame energiebronnen verder voort. Daarnaast streeft SV11 naar een LEED Silver-certificering met een bijzonder lage jaarlijkse Power Usage Effectiveness (PUE) van 1,17.

"De digitale transformatie blijft in een ongekend tempo versnellen", zegt Jon Lin, President, Americas, Equinix. "In feite zei 47% van de respondenten, in een recente Equinix-survey onder IT-beslissers, dat ze hun plannen voor digitale transformatie hebben versneld. SV11 is wederom een voorbeeld van onze toewijding om onze klanten de juiste plaatsen, partners en mogelijkheden te bieden voor hun digitale transformatie. Nu én in de toekomst."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Equinix
Over Equinix
Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.