Cognizant verbetert cloudmodernisering met businessgroep gericht op Google Cloud

Samenwerking moet leiden tot geavanceerde oplossingen en resultaten voor belangrijke markten

| Cognizant | 2 min | 9 juni 2021 21:32
Copyright: Cognizant
Cognizant richt een nieuwe, toegewijde Google Business Group (GBG) op om zo de cloudmodernisering van gezamenlijke klanten te stroomlijnen en te versnellen. De GBG is een verdere uitbreiding van de langdurige samenwerking met Google Cloud, waarbij gecombineerde diensten en de ontwikkeling van gezamenlijke oplossingen worden uitgebreid om de cloudtransformatie te versnellen en te voldoen aan de snel veranderende behoeften van bedrijven.

Met een gespecialiseerd team van gecertificeerde Google Cloud-experts biedt Cognizant de diepgaande cloud- en branche-expertise voor het leveren van advies-, implementatie-, beheer-, assurance- en migratiediensten. Deze diensten worden geleverd aan gedeelde klanten die gebruikmaken van Google Cloud-technologie.

Cognizant en Google Cloud gaan onder andere ook samenwerken om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor belangrijke sectoren als retail, life sciences, gezondheidszorg en financiële dienstverlening. Deze oplossingen bevatten de ontwikkeling en continuïteit van flexibele, moderne infrastructuren. Hierdoor kunnen bedrijven profiteren van cloudtechnologie om de ervaringen van werknemers en klanten te optimaliseren, de bedrijfsvoering vorm te geven en real-time, intelligente inzichten grootschalig vast te leggen en om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Deze samenwerking bouwt voort op de recente prestaties van Cognizant op het gebied van de cloud, de samenwerking met hyperscale partners en het ondersteunen van klanten bij het omschakelen van hun infrastructuren. De ervaring met verschillende platformen wordt steeds belangrijker nu bedrijven een multi-cloud aanpak omarmen om zo er zeker van te zijn dat ze hun IT-infrastructuur optimaliseren en een flexibele infrastructuur bouwen voor toekomstige groei.

"Het opzetten van de nieuwe Google Business Group bij Cognizant toont aan dat we onze klanten willen ondersteunen met het moderniseren van hun bedrijfsinfrastructuur in de cloud", zegt Sanjiv Gossain, Global Head of Google Cloud Business Group & Head of AI bij Cognizant. "Google Cloud en Cognizant delen een gemeenschappelijk doel om de door de cloud-gestuurde digitale transformatie te versnellen, zakelijke uitdagingen op te lossen en zakelijke voordelen op de lange termijn voor onze klanten te stimuleren door middel van cloud-transformatie, data-analyse, AI, procesautomatisering en applicatiemodernisering."

"Bedrijven en industrieën over de hele wereld kijken naar Google Cloud om processen te moderniseren en nieuwe digitale klantervaringen te creëren", zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Head of Global Ecosystem & Business Development bij Google Cloud. "We zijn verheugd over de nieuwe Cognizant Google Business Group. De businessgroep brengt diepgaande cloud- en transformatie-expertise van Cognizant samen met het krachtige technologieplatform van Google Cloud om de bedrijfstransformaties van onze gezamenlijke klanten te versnellen in een tijd waarin de behoefte nog nooit zo groot is geweest."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.