Microsoft verhuist HR naar de cloud met SAP SuccessFactors

De implementatie van SAP SuccessFactors Employee Central succesvol afgerond voor 140000 werknemers in 109 landen

| SAP | 3 min | 9 juni 2021 21:38
Copyright: SAP
Microsoft heeft de implementatie van SAP SuccessFactors Employee Central succesvol afgerond voor haar 140.000 medewerkers in 109 landen. Voor het eerst heeft Microsoft nu al zijn medewerkers op één HR-platform (HRM), dat draait op Microsoft Azure.

Microsoft is op een reis geweest om zijn personeelsstrategie te transformeren om zo het gedrag, de pijnpunten en de motivaties van zijn werknemers beter te begrijpen en bekwaam, nieuwsgierig en gepassioneerd talent aan te trekken.

Na tientallen jaren zijn HR-activiteiten te hebben uitgevoerd op de on-premise SAP ERP Human Capital Management-oplossing en meerdere eigen toepassingen, had het bedrijf een cloudplatform nodig dat kon voldoen aan zijn mobile-first, cloud-first-filosofie en een basis kon bieden voor toekomstige transformaties. Het koos voor SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite vanwege het wereldwijde en lokale bereik dat het biedt in zowel gegevens- als regelgevingsbehoeften en een open platform dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd met andere oplossingen in het grotere ecosysteem.

Nu veel Microsoft-medewerkers op afstand of in een hybride model blijven werken, is het tegenwoordig nog belangrijker dat het over de technologie beschikt om een ??verspreid personeelsbestand te verbinden, samenwerking aan te moedigen en medewerkers betrokken en geïnspireerd te houden. Sinds de implementatie van SAP SuccessFactors HXM Suite, inclusief SAP SuccessFactors Employee Central, kan Microsoft een consistente werknemerservaring bieden voor het hele wereldwijde personeelsbestand, ongeacht de locatie of rol. SAP SuccessFactors-oplossingen zullen dienen als basis voor de innovaties die Microsoft ontwikkelt om de veranderingen en effecten van de hybride werkplek te beheren

Sinds de migratie naar cloudgebaseerde HXM-oplossingen van SAP, heeft Microsoft de kwaliteit van de gegevens in zijn HR-systeem verhoogd, waardoor de efficiëntie van de salarisadministratie en andere kritieke processen is toegenomen. Het heeft ook de mogelijkheid om uit te breiden en heerlijke ervaringen voor hun werknemers te creëren. Met oplossingen zoals SAP SuccessFactors Onboarding, SAP SuccessFactors Learning, SAP SuccessFactors Succession & Development en nu SAP SuccessFactors Employee Central, heeft het bedrijf ook zijn HR-processen vereenvoudigd en verenigd en heeft het sneller toegang tot gegevens. Dit heeft niet alleen het inzicht in het personeelsbestand verbeterd, maar heeft HR ook in staat gesteld om tijdige, nauwkeurige inzichten in realtime te bieden.

"Terwijl we de HR-transformatie van Microsoft voortzetten, was het van cruciaal belang om een cloudplatform te hebben dat kan meegroeien met onze behoeften, vooral als de behoeften van het personeelsbestand veranderen", zegt Rajamma Krishnamurthy, senior director HR Technology bij Microsoft. “In feite hebben we de implementatie van SAP SuccessFactors Employee Central in meer dan 90 landen voltooid in een volledig virtuele omgeving vanwege de wereldwijde pandemie door een agile aanpak te hanteren. In de toekomst zal SAP een cruciale partner blijven bij het helpen gebruiken van data om boeiende, inclusieve ervaringen te ontwerpen voor al onze wereldwijde medewerkers.”

Lees hier het originele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.