ThoughtSpot ondersteunt Snowpark en brengt de Moderne Analytics Cloud naar AI workloads

Ontwikkelaars kunnen met favoriete programmeertaal modellen maken, inzichten naar boven halen en data-apps bouwen

| ThoughtSpot | 4 min | 10 juni 2021 12:53
Copyright: ThoughtSpot
ThoughtSpot, het Modern Analytics Cloud-bedrijf, gaat Snowpark ondersteunen, de nieuwe ontwikkelaarsomgeving van datacloud-bedrijf Snowflake. Met Snowpark kunnen data engineers, data scientists en ontwikkelaars hun voorkeurstaal gebruiken om te profiteren van Snowflake's krachtige platform, en nu ook ThoughtSpot gebruiken om deze voorspellingen, modellen en data toegankelijk te maken voor iedere zakelijke gebruiker dankzij het gemak van search en AI.

Veranderende dynamiek bij gebruikers en snelle technische innovatie zorgen ervoor dat bedrijven hun data op een andere manier moeten gebruiken om te kunnen concurreren. Data- en analytics-stacks die op legacy-technologie zijn gebouwd, schieten hierin tekort. Ze vereisen dat gebruikers meerdere complexe omgevingen leren kennen, creëren data- en processilo's, introduceren data latency-problemen en zijn alleen toegankelijk via statische, inflexibele dashboards. Dit beperkt de impact van analyses en laat zakelijke gebruikers niet profiteren van investeringen in AI, machine learning en data science. Bedrijven hebben een eenvoudige interface nodig om deze geavanceerde datamogelijkheden snel en op grote schaal beschikbaar te maken voor alle medewerkers, inclusief ontwikkelaars, dataprofessionals en zakelijke medewerkers.

ThoughtSpot for Snowpark mobiliseert alle data en maakt het eenvoudig om krachtige inzichten te ontsluiten voor iedereen. Snowpark biedt gebruikers de mogelijkheid code te schrijven en te implementeren in de taal van hun keuze, zonder dat ze de Snowflake-omgeving hoeven te verlaten, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en er minder beheer nodig is. Met ThoughtSpot kunnen krachtige inzichten direct aan zakelijke gebruikers worden getoond via search.

Klanten kunnen met ThoughtSpot for Snowpark AI en ML use cases sneller in productie nemen. Met ondersteuning voor andere talen en ML-runtimes wordt de kracht van AI en ML in handen gelegd van zakelijke gebruikers en besluitvormers, waardoor betere beslissingen worden genomen en een hogere ROI op AI-investeringen wordt behaald. De samenwerking zorgt verder voor efficiënte data-to-decision pijplijnen. Snowpark maakt het eenvoudig om datapijplijnen te bouwen die gebruikmaken van vertrouwde constructies en data libraries van derden, terwijl ThoughtSpot een nieuwe consumer-grade ervaring biedt voor zakelijke gebruikers om met die pijplijnen aan de slag te gaan, zodat zowel technische als niet-technische gebruikers gemakkelijk en efficiënt van data naar beslissingen kunnen gaan. Bovendien kunnen product managers met ThoughtSpot Everywhere interactieve en slimme data-apps bouwen, testen en in gebruik nemen of met gebruik van Snowpark search driven analytics in hun producten integreren en daarmee zorgen voor rijkere analytics-ervaringen.

"Krachtigere, genuanceerde data-ervaringen, gevoed door machine learning, AI en analytics vormen het concurrentievoordeel voor moderne bedrijven. De sleutel is om deze naar de zakelijke gebruikers te krijgen", zegt Seann Gardiner, SVP Business Development bij ThoughtSpot. "Snowflake heeft het met de introductie van Snowpark eenvoudiger gemaakt om deze technologieën te benutten via een verscheidenheid aan programmeertalen. ThoughtSpot gaat nu een stap verder en maakt deze use cases tastbaar voor de mensen die beslissingen nemen, zich bezighouden met klanten en uiteindelijk de koers uitzetten voor hun organisaties."

Sterke toename gebruik van ThoughtSpot en Snowflake

Het nieuws volgt op de snelle adoptie van ThoughtSpot en Snowflake door klanten. In het afgelopen kwartaal zag ThoughtSpot een toename van 200 procent in het aantal netto gezamenlijke nieuwe klanten ten opzichte van het kwartaal ervoor.

Harsha Kapre, Product Manager van Snowflake: "Rijke data-ervaringen, aangedreven door de cloud, AI en machine learning, maken het verschil in de huidige markt. ThoughtSpot en Snowflake werken samen om mensen uit alle lagen van een organisatie te helpen data efficiënt en effectief te gebruiken, ervan te leren en er actie mee te ondernemen. Bedrijven die analytics naar hun zakelijke gebruikers willen brengen of data-applicaties willen bouwen om met klanten en partners in contact te komen, kunnen dankzij de samenwerking met ThoughtSpot de belofte van data-democratisering waarmaken.”

"Bedrijven willen hun bedrijf transformeren door gebruik te maken van de kracht van data en inzichten. Met ThoughtSpot for Snowpark kunnen zij deze ongelooflijk krachtige combinatie inzetten om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop hun bedrijf data gebruikt", aldus Jayant Prabhu, VP & Global Head, Data & Analytics, Wipro Limited. "Ons elite-partnership met Snowflake en ThoughtSpot, samen met onze diepgaande branche- en domeinexpertise, helpen ons om klanten rijke analytics-ervaringen te bieden en hun Intelligent Enterprise-traject te versnellen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ThoughtSpot

De meest innovatieve bedrijven ter wereld gebruiken ThoughtSpot om iedereen in hun organisatie, van manager tot medewerker, de mogelijkheid te bieden snel datagedreven inzichten te ontdekken. Met ThoughtSpot kunnen professionals een eenvoudige zoekopdracht intypen om direct miljarden rijen gegevens te analyseren. Daarnaast kunnen ze kunstmatige intelligentie inzetten om betrouwbare, relevante inzichten te krijgen die antwoord geven op duizenden vragen waar ze zelf niet aan hadden gedacht. ThoughtSpot is eenvoudig te gebruiken voor iedere business professional en krachtig genoeg om zelfs de grootste, meest complexe bedrijfsdata te verwerken zonder in te boeten op snelheid, security of beheer. Klanten gebruiken ThoughtSpot om hun besluitvormingscultuur te transformeren. Door inzichten onderdeel te maken van elk gesprek en elke beslissing, herdefinieert ThoughtSpot de rol van data bij het creëren van een meer op feiten gebaseerde wereld.
Meer over ThoughtSpot

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.