Orange Cyberdefense lanceert MicroSOC: een cybersecurity totaaloplossing voor het mkb

MicroSOC detecteert, analyseert en stopt dreigingen om het mkb optimaal te beschermen

| Orange Cyberdefense | 2 min | 10 juni 2021 12:56
Afbeelding: Intelligence-led detectie: voordelen | Copyright: Orange Cyberdefense
Cybersecurityspecialist Orange Cyberdefense lanceert vandaag haar nieuwe dienst MicroSOC. MicroSOC is een instapdienstverlening gebaseerd op Palo Alto Cortex XDR, waarin Orange Cyberdefense kennis en kunde beschikbaar stelt om het dreigingslandschap het hoofd te bieden. Het gaat om een totaaloplossing speciaal ontwikkeld voor mkb-organisaties. De dienst detecteert cybersecurity bedreigingen door gedrag op de digitale werkplek, in het netwerk en van gebruikers met elkaar te correleren. Naar gelang de ernst van een gedetecteerde dreiging kan er dankzij de oplossing van Orange Cyberdefense automatisch geacteerd worden, waardoor mkb-organisaties te allen tijde optimaal beveiligd zijn.

Complete dienstverlening

Waar Orange Cyberdefense al geruime tijd op zichzelf staande oplossingen biedt voor alle onderdelen van de cybersecurity-cyclus zoals preventie, detectie en response, breidt de cybersecurityspecialist haar dienstverlening nu uit met een totaaloplossing. Dit is extra waardevol voor mkb-organisaties, omdat het voor bedrijven van deze omvang door beperkte interne kennis en tijd uitdagend is om hun cybersecurity op het juiste niveau te krijgen en houden. Met MicroSOC biedt Orange Cyberdefense deze organisaties een combinatie van haar bewezen dienstverlening en XDR-technologie, wat hen volledig ontzorgt en een optimale staat van cybersecurity realiseert.

Profiteren van internationaal karakter

Ook profiteren mkb-organisaties met MicroSOC van het internationale karakter van Orange Cyberdefense en de kennis en ervaring waarover zij beschikken. Zo verzamelt en analyseert Orange Cyberdefense wereldwijd threat intelligence over actuele dreigingen en technieken van aanvallers. Wanneer deze dreigingen of kenmerken van aanvallers gesignaleerd worden bij MicroSOC gebruikers, worden deze dankzij deze kennis automatisch gedetecteerd waarna ze kunnen worden uitgeschakeld.

Snelle time to value

Een kenmerkend aspect van MicroSOC is de snelle time to value. Door de gerichte combinatie van technologie en dienstverlening, die zich focust op detectie en response, kan MicroSOC al binnen twee tot vier weken toegevoegde waarde leveren. Verder is MicroSOC ontwikkeld voor mkb-organisaties, maar zo ingericht dat gelang de volwassenheid van de organisatie het mogelijk is aanvullende technologie en diensten erop aan te sluiten.

Gilles van Heijst, CTO bij Orange Cyberdefense: “Het is onze missie te bouwen aan een veilige, digitale samenleving. In de afgelopen periode merkten we dat het juist de kleinere organisaties zijn die worstelen met hun cybersecurityniveau. Aangezien mkb-organisaties een aanzienlijk onderdeel zijn van de Nederlandse samenleving, moest daar verandering in komen. Ik ben daarom trots dat we vandaag onze nieuwe cybersecuritydienst lanceren, waarmee we deze organisaties concreet helpen om op korte termijn veiliger te worden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Cyberdefense
Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity businessunit van Orange Group en biedt managed security, detectie en respons diensten aan organisaties over de hele wereld. Als dé beveiligingsprovider van Europa streven we ernaar de vrijheid te beschermen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen. Wij zijn een bedreigingsonderzoeks- en inlichtingengestuurde beveiligingsprovider die ongeëvenaarde bescherming biedt tegen huidige en opkomende bedreigingen. Met een trackrecord van meer dan 25 jaar op het gebied van informatiebeveiliging, onze onderzoekers en analisten en CyberSOC’s verspreid over de hele wereld en verkoop- en servicesondersteuning, kunnen wij wereldwijde bescherming bieden met lokale expertise en onze klanten ondersteunen gedurende de hele levenscyclus van bedreigingen.
Meer over Orange Cyberdefense
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.