Anker Innovations introduceert nieuwe Eufy-producten

Voor een optimaal comfort en beveiliging van huis en tuin

| Anker Innovations | 2 min | 10 juni 2021 14:26
Afbeelding: De Eufy Indoor Cam | Copyright: Anker Innovations
Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert een aantal nieuwe Eufy-producten voor optimaal comfort en beveiliging van huis en tuin. Onlangs verscheen de Eufy Battery Slim deurbel en eind juni verschijnt de allereerste Eufy Floodlight 2K, gevolgd door de zwarte Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt duo pack. Met deze nieuwe productlijn zorg je binnen- en buitenshuis voor een veilig gevoel, zonder vast te zitten aan dure abonnementen.

Eufy Battery Slim deurbel

Maak kennis met het broertje van de bekende 2K Eufy Video Doorbell. De Eufy Battery Slim biedt scherpe 1080p-beelden in 4:3-formaat, zodat je van top tot teen beeld hebt van alles wat er gebeurt. Je maakt gebruik van veilige dataopslag in huis via geavanceerde codering, dus de privacy is gegarandeerd. De installatie is super eenvoudig en de batterij gaat maar liefst 4 maanden mee. En dat alles zonder abonnementskosten.

Eufy Floodlight 2K

Met de Eufy Floodlight 2K geniet je van optimale bescherming met 2K-resolutie videobeeld met maar liefst 140 graden wijd zicht. De Floodlight beschikt over two way audio en heeft een helderheid van 2500 lumen, die naar wens aan te passen is. Vanaf nu geniet je van driedubbele bescherming met een combinatie van een felle lamp, een alarm van 100 dB volume en realtime smartphone meldingen. Ook bij de Eufy Floodlight 2K zit je niet vast aan een abonnement.

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt duo pack (zwart)

De Indoor Cam van Eufy heeft een make-over gekregen en is vanaf nu ook verkrijgbaar in de kleur zwart in een duo pack. Met deze Indoor Cams zie je in 2K wat er precies in elke kamer gebeurd en door middel van AI worden mensen en huisdieren meteen herkend. De Cam volgt automatische beweging, heeft slimme detectiezones en ook ‘s nachts kun je alles volgen door duidelijk nachtzicht. De Indoor Cam 2K Pan & Tilt werkt met stembediening en is compatible met Apple Homekit, Google Home Assistant en Alexa.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Anker Innovations
Anker Innovations is marktleider in snelle oplaadtechnologie en consumentenproducten voor smart home, smart audio en smart driving. De innovaties worden op de markt gebracht onder vijf merken: Anker, Eufy, Nebula, Roav en Soundcore.
Meer over Anker Innovations
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.