DKV neemt GreenFlux over

Mobility service provider breidt elektrische laadoplossingen verder uit

| DKV | 2 min | 10 juni 2021 17:24
Copyright: DKV
DKV verwerft GreenFlux, de toonaangevende Europese provider van een software platform voor het opladen van elektrische voertuigen. Voor DKV betekent de overname een volgende grote stap in het ondersteunen van fleet managers in de transitie naar duurzamere mobiliteit. Bovendien verbreedt hiermee DKV z’n aanbod aan e-mobility service oplossingen en haalt het bedrijf belangrijke kennis in huis voor het verder uitbouwen van het oplaadaanbod in Europa.

“Ik ben trots op deze uitbreiding van onze laadcapaciteit, waardoor we het serviceaanbod voor onze e-fleets klanten door heel Europa verder vergroten”, zegt Marco van Kalleveen, CEO bij DKV. ”Onze continue groei toont aan dat e-mobility in heel Europa razendsnel aan het ontwikkelen is. DKV blijft de overgang naar een duurzamere toekomst van de mobiliteitssector aanjagen.”

Floris van den Broek, CEO van GreenFlux legt uit waarom DKV ideaal is om de groeistrategie van GreenFlux te ondersteunen: ”De afgelopen tien jaar heeft GreenFlux zijn software platform voor elektrisch laden ontwikkeld en vervolgens de reikwijdte vergroot tot 28 landen. Door deze snelle groei zijn we in 2021 toegetreden tot de FT-1000 van de Financial Times. We kijken uit naar onze volgende stap: onderdeel uitmaken van de DKV Mobility Group.”

Het aanbod van GreenFlux bestaat uit een breed spectrum van oplossingen voor exploitanten van laadstations en mobility service. Zoals centrale, hardware-onafhankelijke elektronische smart charging functies voor bijvoorbeeld het managen van laadstations en oplaadkaarten, roaming en zowel het betalen als verwerken van oplaadtransacties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DKV
DKV Euro Service is al ruim 85 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tol afrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen.
Meer over DKV
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.