WooCommerce-verkopers kunnen nu hun producten op Google vermelden

Product live en klaar voor gebruik door WooCommerce-verkopers wereldwijd

| Google | 1 min | 11 juni 2021 10:05
Copyright: Google

Vorige week werd aangekondigd dat alle 4,4 miljoen verkopers van WooCommerce binnenkort de mogelijkheid zullen hebben om hun productvoorraad gemakkelijk en met slechts een paar klikken en gratis te integreren in Google. Vandaag is het product live en klaar voor gebruik door WooCommerce-verkopers wereldwijd.

Door het gemakkelijker te maken voor retailers die samenwerken met partners zoals WooCommerce om te integreren met Google Shopping-functies in Search, Shopping, Image Search en YouTube, hebben retailers van elke omvang nog meer manieren om ontdekt te worden. En shoppers hebben nog meer keuze als ze hun winkelbeslissingen nemen.

WooCommerce-handelaren kunnen hun producten uploaden naar Google, gratis vermeldingen en advertentiecampagnes maken en prestatiestatistieken bekijken - allemaal zonder hun WooCommerce-dashboard te verlaten.

Met meer dan 1 miljard winkelsessies per dag op Google, helpt deze integratie verkopers om meer contacten te leggen met kopers die graag nieuwe merken willen ontdekken.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.