Vattenfall Solar Team partnert met Citrix

Citrix ondersteunt met workspace-oplossingen het Vattenfall Solar Team in race naar duurzame toekomst

| Citrix | 2 min | 11 juni 2021 14:14
Gewaardeerd
Copyright: Citrix
De weg richting een duurzame toekomst is lang en kunnen we alleen samen afleggen. Het Vattenfall Solar Team weet dit als geen ander. Al ruim twintig jaar lang ontwikkelt dit team van gepassioneerde studenten van de TU Delft steeds betere versies van hun zonneracewagen, Nuna. Dankzij hun passie voor duurzame moderne technologie zijn het echte pioniers in de energietransitie.

Citrix deelt hun visie en gaat daarom een samenwerking aan met het team om hen te ondersteunen. Het bedrijf wordt niet alleen een teamsponsor, maar stelt ook zijn workspace-oplossingen beschikbaar zodat het team flexibeler en productiever kan werken.

“Wendbaarheid en innovatie zijn nodig om onze grenzen te blijven verleggen,” zegt Christiaan Wiers, Teamleider bij het Vattenfall Solar Team. “Dankzij Citrix zijn we in staat om overal ter wereld samen te werken en onze ambitie waar te maken."

Het Vattenfall Solar Team zal digitale workspace-oplossingen zoals Citrix Sharefile inzetten om alle teamleden veilige en uniforme toegang te bieden tot alles wat ze nodig hebben om hun werk te doen - waar ze ook zijn.

"Ondanks ongekende veranderingen kunnen we gelukkig rekenen op de enorme ambitie en creativiteit van jongere generaties. Innovatie en duurzaamheid zijn twee van de belangrijkste thema's die zowel maatschappij als zakenleven sterk beïnvloeden. Daarom ben ik blij dat Citrix technologische ondersteuning kan bieden aan projecten - zoals het Vattenfall Solar Team - die bijdragen aan een betere toekomst”, zegt Sherif Seddik, Senior Vice President en Managing Director EMEA bij Citrix.

“Het is zeer inspirerend om te zien wat dit team van de TU Delft de afgelopen twee decennia heeft bereikt en ik kijk uit naar de nieuwe modellen zonneauto's en meer van deze pioniers in de energie- en mobiliteitstransitie.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.