Chris Karman nieuwe programmamanager ICT Campus

Karman ga zich richten op een goede afronding van huidige programmaperiode en werken aan bestendigen en uitbouwen van rol en positie van ICT Campus

| ICT Campus | 1 min | 11 juni 2021 14:32
Afbeelding: Chris Karman, programmamanager ICT Campus | Copyright: ICT Campus
Per 1 juni neemt Chris Karman het stokje van Manish Dixit als programmamanager van ICT Campus over. Manish Dixit blijft bestuurlijk betrokken bij ICT Campus.

Karman: “Voor mij komen in deze rol een aantal zaken prachtig bij elkaar. De afgelopen jaren heb ik mogen werken aan de samenwerking binnen het kennisintensieve agrofood ecosysteem. In die rol heb ik de regio en alle spelers daarbinnen goed leren kennen. Daarnaast ben ik kwartiermaker en aanjager van DigiShape, een open innovatieplatform van bedrijven, kennisinstellingen en overheden die samen de potentie van digitalisering voor de Nederlandse watersector willen benutten. Het is mooi om nu ook de werelden van agrofood en digitalisering te mogen verbinden!”

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
ICT Campus
Over ICT Campus
ICT Campus faciliteert samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheid en onderwijs in de Regio Foodvalley. In dit programma werken meer dan 100 IT-bedrijven van ICT Valley, acht gemeenten en onderwijsinstellingen samen met als doel om in 2025 uit te groeien tot hét ICT-centrum van Nederland voor de sectoren (Agro)Food, Health en Tech die de regio rijk zijn. De partners zorgen er samen voor dat de Regio Foodvalley de ICT-banenmotor is met een optimaal vestigingsklimaat voor ICT-bedrijven en top ICT-onderwijs.
Meer over ICT Campus
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.