Appronto door Siemens Digital Industries Software benoemd tot eerste Mendix Smart Expert Partner van Europa

Appronto bouwde het afgelopen jaar verschillende innovatieve oplossingen voor bedrijven

| Mendix | 2 min | 14 juni 2021 13:22
Afbeelding: Managing Directors Sjaak Overgaauw, Bas van der Horst en Ronald Beer met het Smart Expert Partner certificaat | Copyright: Mendix
Appronto, specialist in low-code business-applicaties en cloud-integraties, is door Siemens Digital Industries Software officieel gecertificeerd als Smart Expert Partner in Mendix low-code. Appronto is hiermee de eerste Mendix-partner in Europa die deze certificering behaalt.

Mendix is een dochterbedrijf van Siemens Digital Industries Software en de Smart Expert-certificering is een erkenning voor de hoogwaardige business, product en branche kennis van Appronto over het Mendix low-code platform. De Siemens Digital Industries Software Smart Expert Partner certificering onderstreept dat het bedrijf voldoet aan de hoogst geldende kwaliteitscriteria op dit gebied.

Op basis van het Mendix low code-platform van Siemens Digital Industries Software bouwde Appronto het afgelopen jaar verschillende innovatieve oplossingen voor bedrijven in onder andere de financiële dienstverlening, de industrie- en dienstensector. De focus ligt hierbij op het ondersteunen van klanten bij het behalen van hun digitale doelstellingen en het opzetten van een continu verbetercultuur. Appronto helpt bedrijven hiermee vorm te geven aan hun digitale transformatie.

Intensief certificeringstraject

Potentiële Smart Expert Partners moeten een uitgebreid traject doorlopen voordat ze gecertificeerd worden, waaronder het opstellen en uitvoeren van een business plan, het doorlopen van trainingen, het behalen van diverse certificeringen en het behalen van diverse bedrijfsdoelen. Hun expertise moet zowel door zowel hun klanten als door Siemens Digital Industries Software worden gevalideerd.

“Partners met een Smart Expert-certificering zijn de meest ervaren partners van Siemens Digital Industries Software. Zij moeten beschikken over kwalitatief zeer hoogwaardige business-, product- en branchekennis en de vaardigheden die daarbij horen. Deze kwaliteiten moeten worden onderschreven door zowel hun klanten als door Siemens Digital Industries Software zelf. Dat dit Appronto als eerste Mendix-partner in Europa is gelukt, is dan ook zeker iets om heel erg trots op te zijn. Partners zoals Appronto zijn cruciaal voor het vergroten van onze voetafdruk in de wereld van low-code ”, zegt Jasper Wildeboer, Cloud Partner Director EMEA bij Siemens Digital Industries Software.

Bas van der Horst, mede-oprichter en Managing Director bij Appronto: “Wij zijn al jaren een zeer betrokken Mendix-partner. Daardoor hebben we in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van het bouwen van oplossingen op basis van hun low-code platform. Ik ben er dan ook erg trots op dat we als eerste Mendix-partner in Europa de Smart Expert Partner-certificering hebben behaald. Onze expertise wordt hiermee erkend en beloond. In de toekomst stelt het ons nog beter in staat ons te onderscheiden van de concurrentie. Bovendien weten zowel bestaande als nieuwe klanten door deze certificering honderd procent zeker dat ze in zee gaan met een partner met zeer hoogwaardige kennis en kunde.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in no-code/low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst.
Meer over Mendix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.